Desertul este cheia unei sărbători, este cel mai așteptat la sfârșit și cel mai îndrăgit de către toți oaspeții. Ținând cont că pentru Revelion se planifică un meniu foarte vast, care de obicei nu se pregătește în timp record, am decis să vă prezentăm tocmai 7 rețete de deserturi, care nu vă vor fura mult din timpul prețios. 

Croissants cu cremă de vanilie și vișine

Deși am avut restricții la capitolul călătoriile, cele gastronomice nu le-a anulat nimeni. Cu ajutorul unei rețete extrem de simple și rapide, puteți aduce Parisul în casele voastre chiar de Anul Nou! Toate detaliile pentru a realiza această magie în siguranță, le găsiți aici.

Brioșe cu vanilie

Aerate și gustoase, așa sunt brioșele care aduc gustul copilăriei pe masa de sărbătoare. Dacă tot este o sărbătoare care se petrece alături de cei apropiați, va fi un motiv în plus să depănați amintirile din copilărie. Nu este deloc complicat procesul de pregătire, iar rezultatul este cu adevărat fascinant. Lista ingredientelor și pașii de preparare sunt aici.

Biscuiții Brownie

Pentru amatorii înrăiți de ciocolată, am pregătit biscuiții Brownie. Au un gust dulce-amărui, iar bucățelele de ciocolată ți se topesc în gură. Oaspeții, în special cei mici, vor fi încântați de un astfel de cadou pe masa de Revelion. Detalii vezi aici.

Brioșe fără coacere din fructe uscate și fulgi de cocos

Dacă nu avem zăpadă afară, păi s-o avem măcar pe masa de sărbătoare. Da, da, acest desert aduce zăpada pe masa de sărbătoare și fericire papilelor gustative. Datorită ingredientelor sale, nu vă va aduce kilograme în plus în noul an, iar secretul îl puteți vedea în rețeta video, realizată de editora EA.md, Cristina Popov.

Vezi și: Top 5 cocktailuri pentru masa de Revelion, pregătite de către #FeteleEA (Foto)

Cookies

Celebrii biscuiți americani, cu picături de ciocolată, crocanți și cum s-a dovedit, foarte rapizi în pregătire. Rețeta poate fi adaptată pentru sărbătorile de iarnă, dacă veți realiza biscuiții cu ajutorul unor forme tematice, lăsând varianta clasică de-o parte.

Prăjitura Cartofior

Este desertul copilăriei care se realizează doar în patru pași foarte simpli! Nu e nevoie de ingrediente sofisticate sau extrem de costisitoare, plus la toate, puteți implica și copiii pentru a crea o atmosferă mai prietenoasă și veselă în ajun de sărbători. Cum se pregătește vestita prăjitură, vezi rețeta.

Fondant de ciocolată

Este unul dintre cele mai romantice deserturi, care este binevenit cu orice ocazie. Este un desert arătos, rapid și foarte gustos. Pentru a savura un fondant delicios, nu e nevoie să pleci într-un restaurant, mai ales dacă ai rețeta la îndemână.

Citește și: 7 rețete cu carne, perfecte pentru masa festivă, împărtășite cu voi de #FeteleEA (Video, Foto)