Prăjitura Cartofior este un desert al copilăriei, îndrăgit atât de copii, cât și de maturi. Acum nu este o problemă de a te răsfăța cu el, pentru că se găsește practic în orice magazin, sub orice formă. Dar, cu siguranță că cel mai gustos desert este cel pregătit acasă. 

Ingrediente

  • 300 g de biscuiți cu cacao
  • 100 g de unt
  • 150 g de lapte condensat
  • 2 linguri cu cacao
  • 50 g de nuci (am folosit alune de pădure)

Mod de preparare

  1. Adaugă biscuiții și alunele într-un blender, și mixează până la obținerea „fărâmiturilor”.
  2. La masa mixată, adaugă untul, cacao și amestecă bine până se încorporează ingredientele.
  3. Apoi, adaugă laptele condensat și iarăși amestecă bine.
  4. Formează biluțele, la dorință, poți adăuga câte o alună în ele.

La final, le-am rostogolit în fulgi de cocos, alune mărunțite și biscuiți. Iată așa, în 4 pași se realizează cel mai gustos desert al copilăriei!

Poftă bună!