Știm cât de greu e să faci schimbări. Știm cât de greu e să faci jurnalism de calitate într-o lume a consumului intens de fake news-uri și senzaționalism.

Echipa EA.md a creat pentru inițiative sociale de impact ONG-ul „EgalFem”, o organizație obștească a cărei menire e să aducă feminismul sănătos în societate, să promoveze egalitate de gen și de șanse, să creeaze o platformă destinată dialogului social pro-activ.

Cum ne poți ajuta? Pune umărul la misiunea noastră. Fă o donație pe contul de Patreon (https://www.patreon.com/eamd) sau un transfer pe contul bancar al organizației, iar noi vom munci pentru tine:

Rechizite EGALFEM:

A. O. „EGALFEM”

IDNO: 1021620001807

Adresa juridică: Rep. Moldova, mun. Chișinău, str. Florilor 28/2, ap 341

BIC: MOBBMD22

IBAN MDL: MD29MO2224ASV76420647100

De asemnea poți dona 2% din impozitiul pe venit virat la stat. „Mecanismul 2%”, este procesul prin care persoanele fizice pot direcționa 2% din impozitul anual pe venit către organizațiile neguvernamentale ca EA.md (A. O. „EGALFEM”).

Orice persoană care dorește să direcționeze 2% trebuie să depună declarația cu privire la impozitul pe venit – Formularul CET18 – cu indicarea codului fiscal din 13 cifre (IDNO) al organizației beneficiare în secțiunea facultativă (câmpul M1).

Declarația cu privire la impozitul la venit se depune anual, în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie, la orice direcție de deservire a Serviciului Fiscal de Stat (SFS).

Important! Mecanismul 2% nu este o donație pe care oamenii o realizează din banii proprii. În cazul în care persoana alege să direcționeze 2% către o organizație, la stat vor ajunge 98% din impozit, iar 2% vor merge la organizația pe care persoana a ales să o susțină.

Distribuie articolul: