Știm cât de greu e să faci schimbări. Știm cât de greu e să faci jurnalism de calitate într-o lume a consumului intens de fake news-uri și senzaționalism.

Echipa EA.md a creat pentru inițiative sociale de impact ONG-ul „EgalFem”, o organizație obștească a cărei menire e să aducă feminismul sănătos în societate, să promoveze egalitate de gen și de șanse, să creeaze o platformă destinată dialogului social pro-activ.

Cum ne poți ajuta? Pune umărul la misiunea noastră. Fă o donație pe contul de Patreon (https://www.patreon.com/eamd) sau un transfer pe contul bancar al organizației, iar noi vom munci pentru tine:

Rechizite EGALFEM:

A. O. „EGALFEM”

IDNO: 1021620001807

Adresa juridică: Rep. Moldova, mun. Chișinău, str. Florilor 28/2, ap 341

BIC: MOBBMD22

IBAN MDL: MD29MO2224ASV76420647100

De asemnea poți dona 2% din impozitiul pe venit virat la stat. „Mecanismul 2%”, este procesul prin care persoanele fizice pot direcționa 2% din impozitul anual pe venit către organizațiile neguvernamentale ca EA.md (A. O. „EGALFEM”).

Orice persoană care dorește să direcționeze 2% trebuie să depună declarația cu privire la impozitul pe venit – Formularul CET18 – cu indicarea codului fiscal din 13 cifre (IDNO) al organizației beneficiare în secțiunea facultativă (câmpul M1). Codul fiscal poate fi aflat din Lista beneficiarilor desemnării procentuale publicată în fiecare an de către Agenția Servicii Publice.

Declarația cu privire la impozitul la venit se depune anual, în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie, la orice direcție de deservire a Serviciului Fiscal de Stat (SFS).

Important! Mecanismul 2% nu este o donație pe care oamenii o realizează din banii proprii. În cazul în care persoana alege să direcționeze 2% către o organizație, la stat vor ajunge 98% din impozit, iar 2% vor merge la organizația pe care persoana a ales să o susțină.

Distribuie articolul: