Pentru că suntem deja în decembrie, cei mai mulți dintre noi avem nevoie de acea stare de spirit specială pe care o avem de Anul Nou, iar aceasta se poate obține cel mai ușor urmărind câteva filmulețe tematice. Dacă atmosfera de sărbători încă nu e în sufletul tău, vizionează filmele de mai jos, care cu siguranță te vor ajuta să simți dorința de a împodobi un brad sau de a cumpăra cadouri pentru cei dragi. 

Iată top 8 filme pe care ți le recomandăm să le vizionezi:

„Love the Coopers”

O comedie de Crăciun despre cel mai important lucru – familie, dragoste și oameni. Povestea este despre familia Cooper, membrii căreia nu s-au văzut tot anul și vor să sărbătorească în mod tradițional Crăciunul împreună. Totuși, ei nu reușesc să aibă o vacanță ideală în familie: totul din cauza relațiilor nesincere dintre aceștia.

„The Holiday”

Personajul principal din film decide să-și surprindă fiica, care studiază într-un alt oraș, vizitând-o în Ajunul Crăciunului. Ea află că fiica ei a plecat într-o excursie cu iubitul, dar întâmplător întâlnește un bărbat și se îndrăgostește.

„12 Dates of Christmas”

Povestea este despre o fată care este părăsită de un tip, iar „întâlnirea oarbă”, pe care o are în Ajunul Crăciunului, eșuează. Totuși, prin magie, fata are ocazia să trăiască din nou această zi ca să repare totul. E o poveste sinceră unde fiecare dorință se poate îndeplini.

„Four Christmases”

Personajele principale sunt împreună deja de trei ani, dar nu se grăbesc să facă nunta, având convingerea că nimic nu este bun în căsătorie. Totul e din cauza părinților lor: atât mama, cât și tata au divorțat și s-au căsătorit a doua oară. Prin urmare, personajele principale au patru familii de vizitat de Crăciun. În schimb, ei decid să plece în vacanță – dar din cauza vremii, zborul este anulat, iar istoria eroilor ajunge într-un comunicat de presă.

„A Christmas Prince”

Povestea filmului de Crăciun te va cuceri instant. Vei afla cum un reporter care, se află sub acoperire la palatul unui prinț pentru a afla cât mai multe secrete din viața acestuia, ajunge să trăiască dragostea vieții sale. Acțiunea filmului se petrece într-o țară imaginară, Aldovia, țară condusă de o monarhie.

„Operation Christmas Drop”

Kate Graham joacă rolul asistentei unui om politic cu influență care se îndrăgostește de căpitanul bazei forțelor aeriene americane din zona Tropicală. Un film care te va cuceri și te va pune pe gânduri.

„Happiest Season”

Planurile lui Abby (Kristen Stewart) de a o cere în căsătorie pe iubita ei (Mackenzie Davis) de Crăciun, în fața familiei acesteia, sunt date peste cap când află că părinții nu știu despre relația lor, dar nici despre faptul că fiica lor nu iubește băieții, ci fetele.

„Angels in the Snow”

Un film care îți va spune cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Când nimic pare că nu mai poate ține o familie unită, o escapadă de Crăciun pare că produce un miracol. O poveste de familie, cu dragoste și lacrimi de fericire.

Iată filmele pe care să le vizionezi în weekend. Vizionare plăcută!

Distribuie articolul: