Rețeta pentru o atmosferă festivă este simplă: un pom de Crăciun decorat, ghirlande atârnate în jurul casei, prăjituri dulci și cât mai mult timp petrecut cu cei dragi, urmărind un film cu tematică de sărbători. Am creat o listă din 10 filme pentru întreaga familie, ceea ce va crea cu siguranță dispoziție de Anul Nou.

A Christmas Carol

Bazat pe romanul cu același nume de Charles Dickens, filmul relatează povestea lui Ebenezer Scrooge – un om care nu știe despre dragoste, prietenie, milă și bunătate. Odată ajunși în Ajunul Crăciunului, finanțatorul și avarul înfiorător devine participant la o aventură incredibilă care te va face să crezi în magia nu numai a eroului însuși, ci și a publicului care a încetat să mai simtă spiritul Crăciunului.

Santa Claus

O comedie bună de Crăciun cu Tim Allen în rol principal. Va atrage atât copiii, cât și părinții. Printr-o ciudată coincidență, un vânzător obișnuit de jucării ajunge la Polul Nord. Eroul este obligat să-l înlocuiască pe însuși Moș Crăciun și, mai mult, chiar începe să-și crească barbă și burta. Eroul nu va trebui doar să se obișnuiască cu noua imagine, ci și să salveze Crăciunul, pentru că acum el este principalul simbol al sărbătorii.

Borrowed Hearts

Aceasta este o poveste de dragoste emoționantă care se desfășoară în ajunul sărbătorilor. În cele mai bune tradiții ale filmelor de Crăciun, o serie de evenimente întâmplătoare vor ajuta visele prețuite ale personajului principal Kathleen și ale adorabilei sale fetițe pe nume Zoe, care a trebuit să înfățișeze familia unui om foarte bogat, să devină realitate.

Santa Buddies: The Legend of Santa Paws

Crăciunul este o sărbătoare specială, deoarece miracolele incredibile se întâmplă întotdeauna în acest moment! Dar pentru ca magia să se întâmple, trebuie să credeți în ea: acest fapt va fi confirmat de mai multe povești care s-au întâmplat în ajunul sărbătorii. Adorabilii cățeluși vorbitori, personajele principale ale acestui film, vă vor topi fără îndoială inima, iar atmosfera magică și comploturile emoționante vă vor face să credeți că totul este posibil!

The Search for Santa Paws

Nimeni nu trebuie să rămână fără cadou de sărbători! Odată, Moș Crăciun avea o surpriză neobișnuită – un cățeluș alb de jucărie care s-a transformat prin magie într-un câine adevărat și a fost numit Santa Lapus. Acest câine adorabil a avut o misiune importantă – să-l găsească pe Moș Crăciun, pierdut în New York și să salveze Crăciunul. Acest gen de film vă încarcă într-adevăr cu o dispoziție festivă și este perfect pentru o seară confortabilă cu familia.

The Polar Express

Dacă nu crezi în existența lui Moș Crăciun, vizitează-l împreună cu personajul principal al desenului animat lui Robert Zemeckis! Călătoria cu trenul Polar Express către Polul Nord vă va oferi multe experiențe plăcute, lecții utile și aventuri magice.

Frozen

Aventurile incitante ale Elsei, Annei și ale prietenilor lor îți vor oferi o dispoziție festivă și te vor face să crezi în magie, pentru că în regatul lor, magia trăiește în fiecare fulg de zăpadă! Unul dintre cele mai populare filme de animație poate fi văzut pe Disney Channel într-o versiune karaoke și cântat alături de personajele tale preferate împreună cu întreaga familie. Și dacă doriți să extindeți puțin basmul, urmăriți scurtmetrajul „Olaf’s Frozen Adventure”, în care un om de zăpadă amuzant se va alătura cu renii Sven pentru a prezenta o vacanță prietenilor săi.

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas

Cel mai bun loc pentru a căuta magie este castelul fermecat. Dedicați una dintre zilele înainte de Anul Nou pentru a viziona nu numai a desenului animat de cult „Frumoasa și bestia”, ci și continuarea sa, în care Belle, alături de locuitorii castelului, îi va aranja iubitei o surpriză magică de Crăciun.

Niko

Este greu să te gândești la o poveste mult mai tematică de Anul Nou, deoarece în acest desen animat vei întâlni un tânăr ren Niko, al cărui tată este unul dintre renii zburători ai lui Moș Crăciun. Cu toate acestea, Niko nu l-a văzut niciodată și, pentru a corecta acest fapt, puiul, împreună cu prietenii săi, pleacă într-o excursie la Polul Nord. Urmărirea unei povești amabile și incitante despre credința de sine și valorile familiei poate fi o mare tradiție de Anul Nou.

Sursă: glamour.ru