Dacă meniul pentru sărbători este relativ ușor să-l pregătești, atunci cu cocktailurile te ajutăm noi! După ce am experimentat în propriile bucătării, am ținut să împărtășim cele mai reușite și gustoase rețete ale unor cocktailuri festive. Astfel, îți prezentăm top 5 băuturi pentru sărbătorile de Revelion. 

Sangria

Este acel cocktail „amăgitor”, pentru că la cât de frumos arată, la fel de simplu se prepară. Chiar și în condiții casnice! Are un gust dulcișor și foarte plăcut, în pofida faptului că are alcool.

Rețeta o poți găsi aici.

Cocktail senzual cu Jagermeister

Un pic mai fresh, un pic mai acrișor și un pic mai puternic. O combinație nemaipomenită dintre mentă și alcool, o vor îndrăgi cei care preferă mai mult tăria. Vezi aici modul de preparare.

Limonadă clasică și cu fructe

Două rețete, una mai simplă decât alta, pregătite de către editoarea EA.md, Cristina Popov. Această băutură se va potrivi cu absolut orice masă de sărbătoare, mai ales în toiul festivității, când se cere un pic de prospețime în organism. Plus la toate, va oferi o cromatică aparte mesei. Rețeta video o găsești aici.

Două tipuri de milkshake

Milkshake-urile se vor potrivi perfect în cazul în care veți avea oaspeți mici, mai ales că sunt cele mai îndrăgite gusturi: cu banană și ciocolată snickers. Poate servi drept aperitiv înainte de a vă așeza la masă, dar și a doua zi după festivitate. Rețeta celor două tipuri de milkshake o găsești aici. Pentru o apariție mai festivă, poți decora băutura cu frișcă și ciocolată rasă.

Cacao – băutura copilăriei

Este numai bună pentru această perioadă instabilă și posomorâtă. Caldă, dulce și plină de amintiri. Poate fi servită alături de un desert gustos, alături de cei dragi. Rețeta o vezi aici.

P.S: Dacă aveți peste 18 ani și doriți să transformați băuturile fără alcool într-un cocktail mai „puternic”, atunci adăugați un pic de tărie și Voila!

Citește și: 7 rețete cu carne, perfecte pentru masa festivă, împărtășite cu voi de #FeteleEA (Video, Foto)