Ingrediente:

  • 100 g somon afumat
  • 2 cartofi
  • 1 măr
  • 3 castraveți murați
  • 2 ouă fierte tari tăiate
  • 1 ceapă roșie tăiată
  • 1 morcov
  • sare, piper

Pentru sos:

  • 200 g iaurt gras
  • zeama de la ½ lămâie
  • sare, piper
  • 4-5 căței usturoi

Preparare:

Fierbi cartofii şi morcovul, dar ai grijă să nu se zdrobească. Tai somonul fâşii. Tai cartofii, morcovul, castraveţii, ceapa, ouăle şi mărul (cu tot cu coajă), după imaginaţie. Amesteci toate ingredientele şi potriveşti cu sare şi piper.

Pentru sos, combini iaurtul cu căţeii de usturoi pisaţi, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust. Îl torni peste salată şi amesteci.

Serveşti ornat cu verdeață.

Poftă bună!

SURSA

Vezi și: Piure de cartofi cu wasabi! Garnitura perfectă alături de pește afumat

Distribuie articolul: