Show-ul „Uite cine dansează” a fost, pentru Andreea Marin, și o pârghie excelentă de a-și arăta rezultatul eforturilor din ultimele luni, la capitolul remodelare fizică. Stiliștii îi potriveau pentru fiecare ediție câte o ținută menită să trădeze din corpul bine sculptat al Andreei, după minus cca 20 de kilograme.

Andreea Marin nu încetează să își surprindă fanii virtuali nici după marea finală a show-ului „Uite cine dansează”. Vedeta continuă să aibă apariții publice demne de toată admirația, cea mai recentă fiind ieri, atunci când salonul său preferat, de unde face rost de peruci, a împlinit 5 ani de viață.

In curand, pe www.life.ro, cu Cristina Stanciulescu. Despre viata, pur si simplu. @triaalfa #gucci @life.ro @sungatestudio

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Pentru această ieșire publică, Andreea și-a pus o rochie mini, de culoare neagră și o pereche de sandale, care îi subliniau perfect liniile tonifiate ale corpului.

Tot recent, vedeta TV a  ținut să arate că și-a inclus în garderobă și suficiente perechi de blugi, pentru noua sa formă fizică. Acum, îi poate purta cu și mai multă încredere:

La cirese! Energie inainte de finala. La 20.30, pe Pro Tv, va astept!😊 #uitecinedanseaza

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: