Această lună începe intens, dar se termină cu calm, fiind o perioadă favorabilă pentru reînnoirea vechilor relații și continuarea relațiilor existente. Unii nativi se vor bucura de cunoștințe noi, inclusiv viitori parteneri de viață, în timp ce alții vor planifica o sarcină sau vor descoperi că deja așteaptă un copil. Sergiu Iordachi dezvăluie ce ne așteaptă pe fiecare în parte atât în materie de dragoste, cât și pe plan profesional în luna februarie 2021.

Berbec

Ultima lună de iarnă cere să schimbați radical unele strategii în ceea ce privește atitudinea față de viață, motivația generală și obiectivele. În materie de carieră, evaluați-vă în mod adecvat capacitățile, altfel există riscul asumării unei sarcini care vă depășește. Înainte de a lua orice decizie, cântăriți argumentele pro și contra. Concentrați-vă pe un singur lucru, dar foarte important, nu vă distrageți. Relațiile cu superiorii ar putea să fie dificile. Aveți răbdare și continuați-vă linia. În cele din urmă, totul se va desfășura conform planului dvs.

În viața privată, va trebui să alocați toate resursele pentru menținerea relațiilor. Acum este important să oferiți sprijin, să vă împăcați sau să deveniți un exemplu pentru cineva din familie. Berbecii liberi au șanse destul de mari să întâlnească un partener interesant la sfârșitul acestei luni.

Taur

Sunteți foarte ambițioși și veți depune toate eforturile pentru a obține succesul și ocupa un loc în societate. Fiți atent la orice informație interesantă în această lună. Nu respingeți nici măcar bârfele și zvonurile, pentru că există șansa de a învăța ceva important și este benefic să folosiți aceste informații. În a doua jumătate a lunii, în cooperare cu alte persoane, veți putea lansa câteva proiecte importante pentru dvs. În acest moment, atenția dvs. va trebui să se concentreze asupra muncii în echipă. Deosebit de norocoși în februarie vor fi nativii care sunt angajați în domeniul jurisprudenței.

Pe plan personal, unii dintre reprezentanții semnului pot avea o relație romantică la serviciu cu un superior sau cu o persoană care poate contribui la avansarea carierei. Cei căsătoriți, va fi necesar să încerce să evite situațiile de conflict, să rezolve totul pașnic.

Gemeni

În februarie deveniți mult mai decisivi, mai îndrăzneți și mai creativi. Veți oferi cu mândrie șefilor dvs. propuneri pentru noi proiecte și nu veți fi intimidați de noi responsabilități. În cazul în care veți începe să lucrați singur la un nou proiect, puteți întâlni unele obstacole. Pentru a face lucrurile să meargă bine, implicați colaboratorii dvs. în acest proces. Activitățile de echipă sunt mult mai preferabile decât cele individuale. Dorința de a explora lumea ar putea forța pe unii reprezentanți ai semnului să plece într-o călătorie sau să meargă undeva pentru a obține, de exemplu, munca de vis, o experiență interesantă sau o viață mai bună.

În viața personală, Gemenilor singuri nu le va fi ușor să câștige inima celui ales, de aceea, gândiți-vă cu atenție la o strategie de cucerire. Nativii familiști vor trebui să-i protejeze pe cei dragi de pericole neașteptate și să devină adevărați eroi pentru ei.

Rac

Luna februarie aduce o doză de profunzime și mister caracterului dvs. Prin urmare, mulți dintre reprezentații semnului vor avea dorința de a explora cumva ceva ascuns, mistic, poate chiar periculos. Puteți începe să căutați răspunsuri la întrebări care vă interesează în domeniile psihologiei, religiei, să vă angajați în autocunoaștere și să începeți o căutare spirituală. Pe plan profesional, vor exista multe întrebări neprevăzute care trebuie rezolvate cât mai curând posibil. Nu spuneți nimănui despre planurile dvs. cu privire la proiectele noi. Cu cât mai puțini oameni sunt la curent cu detaliile afacerii dvs., cu atât mai bine.

În viața personală, Racii vor trebui să fie pentru partenerul lor atât un umăr de sprijin, cât și o vestă pe care să plângă. Nativii semnului, a căror inimă este încă liberă, vor trebui să iasă la întâlniri mai des, în plus, în februarie vor fi multe astfel de propuneri.

Leu

Dorința dvs. de a face transformări în viață poate deveni deosebit de intensă în luna februarie. Dar nu vă grăbiți să luați decizii mari. Axați-vă pe sarcinile simple, pe rutină, pe lucrurile care nu necesită multă atenție. Nu fiți nervoși, păstrați-vă calmul. Acest lucru vă va ajuta să rezolvați în siguranță orice conflict posibil. Unii reprezentanți ai semnului ar putea fi nevoiți să ducă negocieri comerciale deosebit de dificile, de rezultatele cărora va depinde succesul afacerii dvs. comune sau personale. Sau, ca rezultat, veți avea de câștigat câteva idei noi și interesante.

În ceea ce privește viața privată, Nativii Leu aflați în cuplu vor petrece o lună foarte bună, plină de armonie și dorință de a mulțumi partenerul, ceea ce, de fapt, nu este foarte tipic pentru acest semn. Leii care încă nu și-au găsit jumătatea, în februarie își pot face un nou prieten, care va deveni în cele din urmă întruchiparea aspirațiilor sale romantice.

Fecioară

În luna februarie veți înceta să vă luptați singuri cu problemele și veți găsi un protector influent. Este necesar să mențineți relații bune cu toată lumea: și cu superiorii, și cu prietenii influenți, și cu cunoscuții. Ajutorul lor, sau chiar doar sfatul, poate influența foarte mult dezvoltarea ulterioară a evenimentelor. Încercați să consolidați mai ferm pozițiile câștigate. La sfârșitul lunii, vă așteaptă noi perspective. Pregătiți-vă pentru sarcini importante, călătorii de afaceri și misiuni responsabile. Cei mai norocoși în planul carierei în februarie vor fi nativii angajați în domeniul industriei sau ingineriei.

În ceea ce privește viața privată, reprezentanții singuratici ai semnului își vor putea schimba drastic viața, iar Fecioarele familiste vor putea în cele din urmă să-și realizeze planurile mult prețuite. Pentru unele cupluri, sentimentele se vor aprinde cu o vigoare reînnoită.

Balanță

În februarie sunteți concentrați complet asupra dorințelor dvs. și puteți face orice doriți. Veți fi tentați să vă distrați toată luna, dar este foarte important să nu neglijați sarcinile obișnuite. În sfera profesională, ambiția de care dați dovadă, vă va face să lucrați ca pentru doi și va adăuga dorința de a obține succesul maxim. Veți putea arăta partea cea mai bună a dvs., iar această circumstanță nu va ezita să se reflecte asupra atitudinii superiorilor și a colegilor față de dvs. Nu lăsați succesul să vă eclipseze mintea, stăpâniți-vă trufia.

În privată, Balanțele care au deja un partener permanent sau soț, relația lor se va îmbunătăți semnificativ, iar cei care sunt încă singuri vor avea o întâlnire interesantă. Multe cupluri își vor da seama că sunt gata pentru copii și mulți vor vedea deja cele două dungi pe testul de sarcină.

Scorpion

Februarie va fi cu siguranță de succes pentru nativii semnului. Circumstanțele se vor dezvolta cu adevărat așa după cum aveți nevoie. Astrele recomandă să profitați de ocazie, mai ales în aspectul profesional. În această sferă, sunt posibile permutări, dar numai dvs. veți putea determina amploarea și consecințele acestora. Acest lucru va necesita perseverență și profesionalism din partea dvs. De asemenea, feriți-vă de a fi ostaticul propriei dispoziții și nu luați decizii impulsive.

Pe plan personal, în prima jumătate a lunii, atenția dvs. se va concentra pe luarea inițiativei în unele treburi casnice sau în viața de familie. În a doua jumătate a lunii posibil să manifestați un interes creativ pentru sport, educație, divertisment și romantism. În această perioadă numărul contactelor dvs. sexuale va crește. Dacă aveți deja un partener permanent, poate veți discuta cu el subiecte legate de sarcină sau de copiii dvs.

Săgetător

În februarie va spori dorința de a comunica cu diverse persoane și afla de la ei o varietate de informații. Ați putea face niște deplasări în încercarea de a adăuga câteva persoane influente la contactele dvs. Posibil că, în această lună veți deschide ochii către lume într-un mod diferit. Poate fi dezvăluit un vechi secret care va fi neplăcut pentru dvs. sau veți avea conversații epuizante și confruntări. În ceea ce privește sfera activității profesionale, luna februarie va fi o etapă următoare din cariera dvs., dar numai dacă veți deveni mai responsabil și mai determinat. La locul de muncă este mai bine să lucrați cu cineva în pereche. Mizând pe un coleg de încredere și calificat, acesta vă va ajuta să vă atingeți obiectivul mult mai repede.

În viața privată, luna este favorabilă pentru construirea de relații de familie. Partenerul de viață vă va oferi tot sprijinul posibil, preluând majoritatea treburilor casnice. Săgetătorii singuratici vor avea parte de noi cunoștințe promițătoare, sortite unor sentimente reciproce înalte.

Capricorn

În luna februarie veți depune eforturi considerabile pentru siguranța personală, care poate duce la consum excesiv, gelozie, dar în centrul tuturor acestor lucruri va fi dorința de a pune niște temelii solide ale vieții. Deși, în unele cazuri, se poate manifesta ca dorință de acumulare a unor cunoștințe, informații cu care vă veți simți în siguranță. Februarie este un moment bun pentru a schimba locul de muncă sau pentru a trece la o nouă poziție. Cel mai important lucru este să vă decideți în cele din urmă ce doriți, să vă purtați cu încredere, să încercați să fiți flexibili și să nu cedați provocărilor adversarilor, care ar putea încerca să vă rănească ambițiile.

În viața privată, membrii familiei dvs. vă duc dorul și vor cere multă atenție. Luați o pauză de la toate lucrurile importante și plecați în vacanță cu familia, acest lucru este foarte important acum. Pentru cei care își caută jumătatea, februarie promite o mulțime de cunoștințe care vor aduce o experiență minunată.

Vărsător

Ultima lună de iarnă este o perioadă de reînnoire pentru dvs. Puteți lansa câteva proiecte noi sau să lucrați la aspectul dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă încărcați cu și mai mult entuziasm. Acum puteți arăta fără teamă toate calitățile cele mai puternice, să vă afirmați și să fiți mândri de realizările dvs. Încercați, asumați-vă riscuri, dați dovadă de curaj, chiar și de tupeu, pentru că toate eforturile dvs. vor avea cu siguranță roade în viitorul apropiat. Februarie va fi destul de bun pentru nativii semnului implicați în antreprenoriat. Afacerile vor merge în sus dacă veți economisi energie și investiții.

Pe plan personal, Vărsătorii aflați în cuplu vor avea mult mai multă înțelegere reciprocă decât de obicei. Iar Vărsătorii singuratici se pot bucura de cunoștințe romantice și relații amoroase în timpul deplasărilor de servici și al vacanțelor.

Pești

Profitați de începutul lunii pentru a vă relaxa puțin și câștiga forță, atât fizică, cât și mentală, înainte de noile realizări care vor veni foarte curând, deja spre sfârșitul acestei luni. Acum este momentul să fiți singur și să vă gândiți din nou la ceea ce ați vrea să realizați anul acesta. Pe plan profesional ar trebui să dați dovadă de perseverență și dăruire, în așa fel, veți putea face față oricărei provocări. În această lună, la locul de muncă, puteți găsi o persoană loială care să-vă susțină eforturile și să vă ajute să obțineți rezultatele dorite.

În sfera relațiilor personale, sunt posibile situații neașteptate care vă vor fi benefice în ceea ce privește experiența. Posibil va trebui făcută o alegere dificilă: să renunțați la ceva pentru a fi aproape de persoana dragă sau să renunțați la această persoană pentru a vă menține modul de viață obișnuit.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Aflați mai multe din Horoscopul general al lui Februarie 2021. Ce ne așteaptă la capitolul dragoste, sănătate și carieră, potrivit astrologului Sergiu Iordachi