Oamenii rămân în relații toxice atunci când simt că nu au resursele necesare pentru a ieși din ele, rămânând captivi pentru totdeauna într-un parteneriat nefericit. Uneori, oamenii cred că a avea o relație nesănătoasă este mai bine decât să fie singuri, fără să-și dea seama că astfel s-ar simți mult mai bine și că viața lor s-ar îmbunătăți drastic.

5 zodii care rămân în relații toxice fără să-și dea seama cât de mult rău își fac singure

Pești

Peștii cred în dragoste și cred că, oricât de toxică ar fi relația lor, cu puțin efort poate fi transformată într-o relație fantastică.

Dacă Peștii și partenerul lor sunt împreună de mult timp, atunci Peștii vor avea senzația că au investit prea mult în relație și nu vor ca toată munca pe care au depus-o până acum să se ducă pe apa sâmbetei.

Rac

Stabilitatea, confortul și familia înseamnă totul pentru Rac și, dacă încheierea unei relații toxice ar amenința oricare dintre aceste lucruri, atunci Racul nu o va face.

Dacă Racul trebuie să-și sacrifice fericirea, libertatea și sentimentul de pace interioară, o va face doar pentru a păstra lucrurile așa cum sunt. Racul va căuta modalități de a găsi fericirea în afara relației lui, cum ar fi muzica, natura sau hobby-urile.

Balanța

Balanțele pot deveni dependente de partenerul lor, chiar dacă sunt într-o relație toxică. Această zodie va încerca să se concentreze asupra lucrurilor bune și corecte din relație, astfel încât lucrurile rele sau toxice să pice într-un con de umbră.

Balanța obișnuiește să se mintă singură și să privească întreaga situație ca fiind doar un moment dificil prin care relația sa trebuie să treacă pentru a se îmbunătăți în cele din urmă.

Taur

Taurul nu vrea în ruptul capului să renunțe la relația lui, deoarece a investit prea mult în ea. Va rămâne cu încăpățânare în relație, sperând că partenerul/a lui va face primul pas spre despărțire.

Dacă acest lucru se întâmplă, atunci Taurul nu s-ar simți deloc vinovat că relația lui a ajuns la final. Dacă cealaltă persoană este la fel de încăpățânată ca și el, atunci există un impas, iar cei doi vor continua să aibă o relație mizerabilă.

Capricorn

Capricornul poate face să funcționeze aproape orice, așa că trebuie să facă tot ce poate pentru a-și salva relația, chiar și atunci când este toxică. Capricornii investesc foarte mult în relațiile lor și nu se implică prea ușor într-una, așa că e nevoie de multe probleme grave pentru ca ei să renunțe și să se îndepărteze.

Vor încerca să privească relația lor eșuată ca pe o provocare și vor face tot ce pot, iar când vor rămâne în cele din urmă fără energie și resurse, tot vor continua.

Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: