Pentru că suntem la sfârșitul lunii iulie, ne-am propus să facem o recapitulare și să vă amintim care au fost cele mai citite știri pe portalul nostru. În top 10 avem articole despre modă și articole dedicate celebrării iubirii, dar avem și materiale mai triste. Iată care au fost subiectele preferate de voi. 

1. Un moldovean și-a fotografiat iubita cu inelul de logodnă în diverse locații, fără ca ea să observe, cu mult înainte să o ceară în căsătorie (Video)

Aflați povestea lui Nicolae Șoitu, un tânăr extrem de romantic și deopotrivă ingenios. Știe că visul oricărei femei este ca, momentul în care va fi cerută în căsătorie să fie cu totul special, de aceea a decis să creeze o poveste. Acesta s-a pregătit ca la carte de ziua cea mare, organizând totul în cele mai mici detalii. De la inelul de logodnă, un cal alb, la implicarea mai multor maratoniști de pe tot globul pentru a scrie prin traseele parcurse de ei, cuvintele „Silvia, căsătorește-te cu Nicolae”.

2. Fiul interpretului Viorel Cireș a decedat! Băiatul avea doar 8 ani. Al doilea cel mai citit articol a fost despre o mare tragedie care a avut loc în familia interpretului Viorel Cireș. Fiul cel mic, de doar opt ani, s-a stins din viață. Cauza decesului nu a fost divulgată de părinți.

3. Un alt articol a fost în topul celor mai citite, preț de câteva zile: Un bebeluș de o lună a ajuns în stare gravă la spital după ce mama i-a picurat verde de briliant pe suzetă, la indicația unui medic.

4. O veste mai frumoasă de această dată: „Asta-i nuntă de boieri!” Igor Rusu și-a căsătorit fiul. Mariana Mihăilă le-a fost nașă.  Igor Rusu a fost socru mare, fiul artistului s-a căsătorit acum două zile. Nașii cuplului au fost Mariana Mihăilă și soțul ei, Vitalie Cojocaru. Evenimentul a avut loc într-un local select din capitală, unde pe lângă familie și prieteni au fost prezenți și colegi de breaslă ai socrului și ai nașei. 

5. Influencera hățuită online de aproximativ un an, sătulă de răutăți: Maria Ciorici, pe Instagram: „Nu încercați să ne murdăriți dragostea”

6. În topul nostru se mai regăsește materialul în care apare Fosta soție a lui Ben Affleck. Actrița Jennifer Garner a fost surprinsă la piață, în timp ce acesta era cu Jennifer Lopez, noua iubită, în Saint-Tropez.

7. Surpriza acestui top este fosta primă doamnă SUA. Imagini rare cu Melania Trump într-o zi „obișnuită”. Doar geanta ei valorează peste 26 mii de dolari (Foto)

8. Cel mai fierbinte articol din clasament – Bloggerița Tatiana Maxian a publicat niște imagini senzuale, unde e împreună cu soțul: „Acel foc mai este între noi, acea dorință nebună” (Video). Bloggeriță și mama a trei copii, Tatiana Maxian a publicat pe pagina de Instagram o serie de fotografii, unde apare împreună cu soțul său, în ipostaze extrem de pasionale.

9. Încă o veste tristă ne-a zguduit pe toți la sfârșitul lunii iulie: A murit soția Maestrului Nicolae Botgros. „Lidia Bejenaru s-a retras în culisele veșniciei. Interpreta de muzică populară  a luptat cu cancerul de colon. Aceasta a fost petrecută pe ultimul drum în data de 28 iulie.

10. Încheiem topul nostru cu o situație delicată, în care a nimerit o jurnalistă. Femeia a rămas cu sânul dezgolit la Cannes 2021, după ce rochia i-a jucat feste! (Foto).

Articolele din acest top au fost citite până în acest moment de aproape 800.000 de ori.

Care dintre acestea vă pare cel mai interesant?