Nicolae Șoitu este un tânăr extrem de romantic și deopotrivă ingenios. Știe că visul oricărei femei este ca, momentul în care va fi cerută în căsătorie să fie cu totul special, de aceea a decis să creeze o poveste. Acesta s-a pregătit ca la carte de ziua cea mare, organizând totul în cele mai mici detalii. De la inelul de logodnă, un cal alb, la implicarea mai multor maratoniști de pe tot globul pentru a scrie prin traseele parcurse de ei, cuvintele „Silvia, căsătorește-te cu Nicolae”.

A confecționat două inele

Inelul de logodnă a fost confecționat cap coadă de Nicolae. La început a fost ideea, apoi a apelat la câțiva giuvaiergii care l-au refuzat, ca până la urmă să găsească un complice de la care a învățat meșteșugul, care l-a ghidat și ulterior i-a devenit prieten. Mai întâi a creat un inel din argint, ca să se asigure că îi reușește, după care, cu mâinile sale a topit metalul prețios, a modelat inelul din aur după forma și mărimea potrivită, a șlefuir și a fixat piatra.

„Cererea în căsătorie este momentul în care de inima mea se leagă o altă inimă. E momentul în care îmi declar dragostea pe veci și, inclusiv, Silvia a acceptat ca noi să mergem pe același drum. Momentul care se încununează cu un DA și cu un inel este puntea de legătură. Am vrut ca toată energia asta să o transmit prin inel, a dezvăluit Nicolae pentru EA.md.

Fotografii secrete

Și nu s-a oprit aici. Au urmat câteva săptămâni în care tânărul a fotografiat inelul de logodnă în preajma iubitei sale, fără ca aceasta să bănuiască ceva, începând cu fotografii făcute în vacanța din Egipt, pe fundalul piramidelor, și până la imagini captate în transport: „Am făcut pozele ca să o surprind, ca să amplific toată emoția asta ulterior, pentru că este o poveste pentru toată viața”

Cerere în căsătorie ca-n povești

Și pentru că cei doi cochetau cu alinturile prinț și prințesă, tânărul a decis ca cererea în căsătorie să fie cât mai deosebită: „Am decis să fiu prințul pe cal alb”. 

„Cavalerul a întruchipat un prinț pe cal alb, 

Iar Cosânzeana – o prințesă cu zâmbet dalb. 

O simbioză plămădită din dragoste și iubire,

Pe care un inel o poate transforma într-o sfântă și trainică căsnicie”, rânduri din povestea de pe scenă.

Atât pregătirile, cât și momentul cel mare au fost imortalizate de Nicolae. Trebuie să vedeți reacția emoționantă a iubitei sale, Silvia, atunci când a realizat ce se întâmplă. Urmăriți întreaga poveste în imaginile de mai jos:

.

Este una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie, nu-i așa?

Foto/video: Arhiva personală