Recent bloggerița Maria Ciorici, și-a arătat pentru prima dată iubitul pe social media. După publicarea fotografiei în care apar împreună, au venit și acuzele: o serie de postări pe rețelele de socializare, prin care Maria e învinuită de faptul că „ar fi luat soțul altcuiva”. Nu s-a publicat vreo dovadă foto/video. Iar ieri, bloggerița a comentat aceste zvonuri.

Citește și: Maria Ciorici și-a arătat, în sfârșit, iubitul: „Vrea să ne căsătorim”. De ce au reacționat negativ unii internauți (Foto)

Analizați mai întâi tot ceea ce spune ea. Persoana dată îmi face acest rău de foarte mult timp!”.

Conform celor spuse de Maria, în spatele acestui cont care scrie mesaje urâte și vine cu acuze în adresa ei se ascunde o persoană care de foarte mult timp se ocupă de asta. Prima postare în adresa Mariei a fost făcută cu circa un an în urmă, încă pe rețeaua de socializare Odnoklasniki, după scandalul cu fostul ei soț.

E tot aceeași persoană: înainte de fiecare virgulă, semn de exclamare și punct, ea lasă spațiu, acesta este semn că toate postările noi le scrie tot ea. Să înțelegeți că persoana asta nu este nou apărută și ar fi nu știu cine pentru Valentin, ci, din contra, este o persoană care se ține de mine și îmi face rău de o mare perioadă de timp”, a completat Maria.

În cea mai recentă postare, Maria e învinuită de faptul că ar fi „luat bărbatul altei femei” și ar fi lăsat-o să crească copilul lor singură: „El are copil, pe care trebuie să-l crească”, a scris persoana anonimă în această postare.

Maria, însă, a declarat că majoritatea urmăritorilor ei, inclusiv ea, s-au gândit că în spatele acestui cont se ascunde cineva din partea fostului soț: „Eu nu știu dacă el este în stare să facă așa ceva: să dea la comandă ca cineva să scrie așa postări”.

Eu chiar și cu supărarea mea din trecut, nu pot să cred că este fostul soț sau amanta lui. Eu, totuși, mă gândesc că este o persoană bolnavă psihic care este obsedată de mine și urmărește tot ceea ce fac”.

Maria mai afirmă că acuzațiile făcute de această persoană sunt fără dovezi: „Prezintă dragă femeie dovezi că acest om este în căsătorie și iată are acest copil, dar nu are de unde lua aceste dovezi, fiindcă nu există”.

Maria a spus că nu va investiga acest caz:„O nebunie, e o prostie totală ce face persoana asta, e o persoană nefericită, și mi-e milă de ea. Eu îi doresc din tot sufletul să își găsească liniștea interioară și fericirea, dar eu intenționat nu vreau să găsesc cine e persoana asta, am să o las pe mâna lui Dumnezeu”.

Valentin nu a fost niciodată căsătorit și mai cu seamă nu a avut niciodată copii!”, a concluzionat Maria Ciorici.

Sursa: Instagram / Maria Ciorici