Nastya Kamenskih, în vârsta de 34 de ani, și soțul ei Potap, în vârstă de 40 de ani, se odihnesc pe litoral turcesc, acolo unde ieri interpreta a susținut și un concert. Astăzi, cântăreața a pus fanii pe jar, publicând pe pagina sa de Instagram fotografii în care apare doar în chiloți.

Interpreta a pozat în dormitor, doar într-o pereche de chiloți roz cu dantelă albă și cu sânii ușor acoperiți cu mâinile. Apare fără pic de machiaj și cu părul creț, ce-i acoperă ușor umerii. Oare Potap i-ar fi făcut poza?

Nastya le-a zis, astfel, fanilor „bună dimineața”, iar ei, în schimb, au lăsat mii de comentarii și aprecieri. Formele ei voluptoase și frumoase, au putut fi „analizate” atent de internauți. Fotografia a strâns peste 180 de mii de like-uri.

Majoritatea urmăritorilor au lăsat comentarii frumoase, prin care își exprimă admirația față de corpul interpretei: „Ce corp frumos”, „O fată superbă, cu forme superbe”, „Ai forme impecabile (nu ca toate slăbănoagele), Nastya este o fată de o frumusețe exclusivă, este memorabilă, cu carismă, pozitivă – mai pe scurt o frumusețe”, „Atât de gingașă și frumoasă”. Însă, au fost și unii internauți care au reacționat negativ la poza cântăreței: „O întrebare? Cine are nevoie să vadă asta! Doar Potap!”, „În haine ești mai simpatică”, „Doamne, cât de mult photoshop ai folosit”, „Trebuie să te respecți”.

Reamintim că în cadrul unui interviu, soțul Nastyei, Potap, a spus că nu este gelos pe soția lui și nu este împotrivă ca ea să publice astfel de fotografii.

Distribuie articolul: