Tragedie greu de descris în cuvinte, în familia Cireș, fiul lor cel mic, de doar opt ani, a decedat. Cauza decesului încă nu a fost divulgată de părinți. Anunțul a fost făcut ieri de interpreta Lenuța Gheorghiță și astăzi confirmată de mama micuțului, Victoria Cireș. 

„Scumpul mamei, așa a fost voia Domnului și te-a chemat la El, ne-ai lăsat cu inima frântă, cu durere fără margini și lacrimi ce nu se opresc”, a scris Victoria Cireș.

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și interpreta Lenuța Gheorghiță: 

„Am aflat vestea și nu mai pot, mă sufoc. Toate speranțele au fost spulberate într-o clipă. Puiuțul de băiețel minune Bogdan. Ce tristă e această vară de 2021. Îl pregăteau în toamnă de școală. Mezinul familiei colegului meu, Viorel Cireș, a decedat. Ei cum Doamne, părinții să mai trăiască?

Aveau planuri să-l crească mare și se rugau ca să fie sănătos și să aibă un destin frumos. Nu a fost să fie. Va rămâne pe vecie un puiuț de abia 8 ani ce a zburat la îngeri. Dumnezeu să-l ierte. Putere și condoleanțe familiei. Foarte tragic, foarte dureros.

Aveți grijă și atenție maximă la copiii voștri și nu doar. În aceste momente cuvinte nu mai sunt. Avem cu toții un amar pe suflet și aceeași întrebare. De ce? Cu siguranță, dacă s-ar putea, aș da și zile din viața mea”, a scris interpreta.

Micuțul Bogdan va fi condus astăzi pe ultimul drum.

Sincere condoleanțe părinților din partea echipei EA.md. Zbor lin spre cer!

Distribuie articolul: