EA.md - „Femeia cu personalitate”

Targetul EA.md sunt femeile inteligente și active.

Viziune: Ea.md este o comunitate deschisă pentru toate femeile din Moldova și România, care le informează, le susține și le îmbunătățește viața cotidiană.

Misiunea EA.md: Ne adaptam la nevoile reale ale femeilor, pentru a găsi soluții cu care să se simtă confortabil în pielea și în lumea lor, făcând totul cu entuziasm.

Valori:

  • Credem și susținem un feminism echilibrat.
  • Frumusețea, cariera și maternitatea pot fi combinate elegant.
  • Susținem și promovăm femeile lidere, creative și ambițioase.
  • Credem că fiecare femeie deține o proprie definiție a fericirii, noi doar venim să o susținem.
  • Respectăm fiecare opinie și dăm dreptul la replică.

Portalul mediatic Ea.md reprezintă forumul  tuturor femeilor. Promovăm activ egalitatea de șanse, politicile de non-discriminare și aderăm voit la cadrul legal de protecție a drepturilor și libertăților femeii.

Prin urmare, oferim un flux de informații la zi, reflectăm și luăm atitudine în legătură cu circumstanțele ce pot afecta, dăuna sau, dimpotrivă, ajuta femeile să câștige o postură bună în societate.

Indiferent dacă ești casnică sau angajată în câmpul muncii, pro copii sau child free, meriți să fii corect informată și să ai acces la date obiective, la articole scrise fără discriminare, xenofobie sau violență.

Ea.md este locul în care vom lega prietenii și ne vom face confidențe, exact ca între fete.

Cui ne adresăm? Femeilor libere, fără prejudecăți.

Ce le oferim? Posibilitatea de a fi informate și puternice. 

Ce le promitem? Să fim mai aproape de problemele lor, să le dăm o mână de ajutor, zi de zi, prin informații utile, discuții și invitați de valoare. 

 

Ea.md - portalul femeilor informate, deci puternice!