Rețetă de post: ciorbă de urzici cu usturoi

-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/03/ciorba.jpg
695
507
Articole recomandate
- prev
- next
Chec pufos și delicios cu nuci și prune. E atât de bun încât nimeni nu-și va da seama că e o rețetă de post
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2020/12/shutterstock-115049374.jpg
800
600
Cu acest desert plin de nuci și prune te vei bucura din plin de bogăția sezonului. Deși este o rețetă de post, e atât de gustoasă, încât nimeni nu va face vreo diferență.
Ingredie...
Ciorbă delicioasă de dovlecei dreasă cu smântână, după rețeta tradițională românească
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/03/Ciorba-de-dovlecei-dreasa-cu-smantana-1105x720.jpg
800
521
O poți servi rece sau fierbinte, cu crutoane sau fără, ori de câte ori iei prânzul! Prepară o ciorbă de dovlecei dreasă cu smântână după o rețetă simplă și tradițională, fără cubur...
Cum faci cele mai bune bile din cașcaval în doar câteva minute
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/05/Bile-din-cascaval-.jpg
800
450
Ingrediente:
Cașcaval tare — 200 grame.
Ouă de găină— 3 bucăți.
Usturoi — 2–3 căței.
Făină de grâu — 1-2 linguri
Ulei vegetal
Sare după gust.
Mod de preparare:
1. Rad...