Olga Verbițchi, este o tânără interpretă cunoscută atât în Republica Moldova, cât și în România. Este câștigătoare a emisiunii X Factor și cea mai tânără concurentă a celui de-al șaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities. Însă, vedeta nu s-a reținut mult în acest show.

Deși pe rețelele de socializare pare mereu o fire veselă, plină de energie și indiferentă la vorbe sau critici, realitate este alta. Olga a dezvăluit detalii cutremurătoare din viața ei. 

Foto: moldova.org

Foto: fanatik.ro

Sâmbăta trecută, a fost anunțată vestea că Olga este eliminată din concursul, „Bravo, ai still”. Din cauza încălcării repetate a regulamentului emisiunii, echipa a fost nevoită să o descalifice definitiv pe tânăra basarabeancă.

Toată lumea a început să se întrebe care au fost motivele, așa că au luat-o la întrebări pe Olga, care a făcut o serie de Insta Story-uri prin care a povestit care a fost adevărul din spatele eliminării sale, întrucât a fost extrem de deranjată că tot mai multă lume ajunsese să susțină că era consumatoare de substanțe.

Însă, motivul era departe de a fi cel adevărat. Se pare că artista a avut o cădere nervoasă foarte urâtă, din vina fostului ei iubit cu care a avut o relație toxică.

Foto: 9Am.ro


Pe lângă povestea cu fostul ei iubit, Olga a vorbit și despre anxietatea și depresia cu care se confruntă, care sunt într-un stadiu destul de sever, dar a făcut și o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Nu a avut deloc o viață prea ușoară, folosind chiar și cuvântul „viol”. 

Dacă ar fi să dau timpul înapoi, l-aș da în ziua în care eu și fostul meu prieten ne-am cunoscut și nu aș mai începe relația cu această persoană… Eu l-am cunoscut pe el când eram foarte disperată, iar el mi-a dat impresia aia de… siguranță. Eu am mers pe miza asta, fără să mă gândesc la consecințe sau la cum este, de fapt, realitatea. Eu am trecut prin foarte multe, mai ales în ultimii doi ani. Am pierdut oameni, am îngropat oameni”, a povestit Olga.

Foto: Kanal D

„Bunicul meu (a plecat), în primul rând, atunci am avut cel mai mare episod de depresie, plus traume din copilărie. Am fost violată de patru ori. Sunt multe lucruri prin care am trecut și au fost foarte grele”, a mai mărturisit tânăra. 

A trecut prin momente foarte grele, mai ales atunci când a început să piardă persoane importante în viața sa. A simțit că fostul ei prieten va fi cel de care se va agăța și va putea ieși din stările ei depresive, dar se pare că totul s-a agravat și mai tare, ajungând chiar și să leșine de la astfel de crize.

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: