Astăzi vă spunem povestea unei tinere de 20 de ani, care în adolescență purta mărimea 58, iar acum 36-38. Cum a reușit să slăbească și cel mai important, ce a motivat-o, află din articol.

Majoritatea femeilor visează cam toată viața să obțină un corp perfect, dar lucrează mai puțin asupra lui. Se pare că exemplul unei studente din Marea Britanie poate fi o motivație grozavă pentru fiecare. Acest lucru este important mai ales după câteva luni petrecute în izolare cu mai puțină mișcare sau deloc, perioadă care, să recunoaștem, nu a trecut fără a lăsa urme în formă de colăcei, aripioare sau celulită, pentru cele mai multe dintre noi.

În prezent, Tori White are 20 de ani și arată incredibil. Tânăra câștigă treptat tot mai multă popularitate pe rețelele sociale. Dar acum câțiva ani, fata arăta complet diferit. În adolescență, Tori purta haine de mărimea 58 și întâmpina dificultăți imense chiar și cu plimbările obișnuite. Încă din copilărie, fata a suferit din cauza criticilor celor din jur. „Nu m-am simțit niciodată ca o parte a societății. Fetele din jur vorbeau despre băieți și haine, iar eu nici măcar în gândurile mele nu mi le puteam permite”, a împărtășit Tori pentru Mail Online.

Citește și: Minus 45 de kg în doar șase luni. Secretul slăbitului interpretei Adele, explicat de doctorul acesteia

Tânăra a îndurat mult timp ostilitatea celorlalți și s-a considerat ea însăși un eșec complet. Cu toate acestea, după absolvire, fata a decis să încerce să se schimbe. Tori nu a urmat o dietă pentru a nu se stresa. În schimb, ea și-a redus pur și simplu porția alimentelor preferate. De asemenea, fata a început să introducă în viața ei, treptat, activitatea fizică. La început pur și simplu a mers mult, iar acum vizitează în mod regulat sala de sport și își îmbunătățește silueta.

Timp de câțiva ani, Tori a reușit să piardă zeci de kilograme. Acum poartă haine de mărimea S și se mândrește cu puterea voinței sale. Desigur, o pierdere în greutate atât de puternică nu putea trece fără urme pentru corpul acesteia – are multe vergeturi pe abdomen, șolduri și piept. Anterior, Tori a fost jenată de semne și își retușa fotografiile, dar recent a început să nu o mai facă și să-și arate imperfecțiunile pe rețelele sociale.

În plus, după pandemie, fata vrea să participe la concursul de frumusețe Miss Liverpool și să dovedească tuturor că poți fi frumoasă și încrezătoare, chiar și cu defecte – principalul lucru este să lucrezi la tine și să nu renunți niciodată.

„De mult timp mi-a fost teamă să postez pe Instagram fotografiile mele în costum de baie și nu mergeam la plajele publice, fiind timidă din cauza vergeturilor. Acum am înțeles că nu sunt doar o fată dintr-o fotografie de pe rețelele de socializare, ci o persoană reală. Încerc constant să le arăt urmăritorilor mei slăbiciunile, astfel încât să simtă că nu sunt singuri în temerile lor. Dacă aș putea câștiga concursul de frumusețe, aș transmite mesajul meu și mai multor oameni”, a spus Tori.

Pe noi ne inspiră astfel de istorii. Nu trebuie să câștigăm concursuri de frumusețe ci să ne iubim pe noi, să ne iubim corpul și să adoptăm un mod de viață cât mai sănătos cu o alimentație fără excese, mai multă mișcare decât de obicei, iar un bonus frumos nu va întârzia să apară. Corpul se va curăța de toxine, se va tonifia și chiar dacă vom purta mprimile XS, S, M, L, XL etc., ne vom simți mai bine cu noi, în armonie trup și suflet.

Foto: Picuki.com/_toriwhite

Vezi și: Jessica Simpson a slăbit drastic în autoizolare. Care este secretul ei (Foto)