Adele a slăbit miraculos în doar jumătate de an și toți se întreabă cum i-a reușit. Doctorul personal al artistei, Dominique Fradin-Read, care a consultat-o pe interpretă, dezvăluie că secretul nu constă doar în sport și dietă, ci și în dispoziția și sănătatea mintală.

Doctorul din LA a lui Adele, dezvăluie secretul pierderii dramatice de kilograme

Fanii încă nu pot crede că în doar șase luni, Adele a reușit să scape de 45 de kilograme. După divorț, cântăreața de 32 de ani, s-a luat în serios pe ea însăși și s-a concentrat pe îmbunătățirea stării de sănătate. Mulți cred că vedeta ar fi apelat la o liposucție, sau s-a supus înfometării constante – asta pentru că mereu a fost o femeie plinuță. Cu toate acestea, potrivit cunoscutului specialist în domeniul pierderii în greutate din Los Angeles, Dominik Fradin-Reed, Adele nici nu a fost nevoită să adauge seturi de antrenamente solicitante în programul său.

„Pentru o pierdere în greutate de succes și durabilă, trebuie să ne uităm la întreaga persoană și nu doar să abordăm greutatea în avans”.

Dr. Dominic a lucrat personal cu cântăreața britanică și multe alte celebrități, pentru fiecare selectând o tehnică personală pentru a scăpa de kilogramele în plus. Expertul este sigur că principalul lucru în procesul de a pierde în greutate este să vă programați psihologic și să vă armonizați viața. „În majoritatea cazurilor, sportul și dieta nu vor fi suficiente. Adesea după pierderea în greutate severă, pacienții cresc din nou în greutate și devin și mai mari decât înainte. Prin urmare, este necesar ca obiceiurile și limitările bune să devină o parte permanentă și nu una temporară din viața ta”, a spus medicul pentru tabloidul The Mirror.

Când lucrează cu clienții, Fradin Reed acordă o atenție deosebită reducerii stresului și stabilirii unui regim de somn. Acești factori ajută la echilibrarea fondului hormonal – și, prin urmare, afectează dependența nutrițională și procesele metabolice ale organismului.

„Evaluăm stresul și somnul. Vorbim despre starea de spirit și sănătatea mintală. Când toate aceste elemente sunt abordate, atunci putem începe o dietă personalizată… și să recomandăm exerciții fizice, după necesitate și care va funcționa”

Sursa: mirror.co.uk