Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, și-a arătat silueta perfectă într-un costum sport mulat și a împărtășit și un secret despre cum să „nu îți ieși din minți” în carantină când ai trei copii.

Jessica Simpson și soțul ei Eric Johnson cresc trei copii – fiul de șase ani Ace, fiica de opt ani Maxwell Drew și copilul de un an Birdie Mae. Pentru mulți părinți, izolarea a devenit o adevărată provocare, iar vedetele nu fac excepție. Cu toate acestea, Jessica a găsit o modalitate de a-și păstra sistemul nervos intact și a împărtășit câteva trucuri de viață cu abonații săi.

Simpson a încărcat o imagine în care apărea într-un crop-top, pantaloni de ciclism și adidași. „M-am trezit înaintea celor trei copii ai mei pentru a alerga un pic și a petrece timp cu mine și doar eu. Mișcați-vă, mișcați-vă, mișcați-vă pentru a vă menține sănătatea mentală”, și-a semnat vedeta fotografia.

Citește și: „Mi-a zis clar: „Ești grasă”. Știam asta demult”. Cum a reușit Tina Florea să slăbească 30 kg și să-și mențină greutatea (Foto)

Fanii nu au putut să nu-i admire silueta bine lucrată și au copleșit-o cu comlimente. Un abdomen de fier, picioare reliefate și ținuta seducătoare nu a lăsat pe nimeni indiferent.

Mulți au fost uimiți de aceste schimbări, deoarece la ultima ieșire pe covorul roșu, Jessica nu arăta la fel de suplă (ceea ce nu este surprinzător, având în vedere nașterea relativ recentă a celui de-al treilea copil). Și în ultimele șase luni în toate fotografiile Instagram, Simpson a apărut în haine care îi ascundeau figura. Se pare că vedeta a decis să le ofere tuturor o surpriză și a pierdut în greutate în secret.

Jessica Simpson este cunoscută pentru fluctuațiile în greutate prin care a trecut. Perioadele mai dificile pentru silueta ei au fost, desigur, cel din timpul și după naștere, când femeia a luat mult în greutate și a avut rețineri de apă. Totuși, de fiecare dată aceasta a surprins, prin revenirea la trupul pe care îl vedem acum. Superbă femeie, nu-i așa?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Dieta flexibilă cu Valentina Florea: „E normal să mănânci și pizza, și dulciuri în cantități adecvate”. Cum slăbim fără înfometare

Distribuie articolul: