Actrița australiană de comedie, Rebel Wilson, s-a pus serios pe slăbit, asta deși greutatea nu-i încurcă să primească roluri interesante în filmele de la Hollywood. Aceasta a reușit până acum să dea jos mai multe kilograme și intenționează să bifeze -75 până la sfârșitul anului.

Cunoscută la noi pentru filmele „Ticăloasele” (2019) sau „Domnișoare de onoare” (2011), Rebel Wilson a declarat război kilogramelor, chiar dacă nu a avut mari probleme din cauza lor, știe ce este autoironia și niciodată nu și-a ascuns formele voluptoase sub hainele largi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson) pe

Citește și: Minus 45 de kg în doar șase luni. Secretul slăbitului interpretei Adele, explicat de doctorul acesteia

În acest an actrița a decis să se schimbe și și-a stabilit un obiectiv îndrăzneț: Rebel intenționează să slăbească 75 kg până la sfârșitul anului. Vedeta a renunțat la zahăr și la mâncarea de tip faast-food și face sport cu antrenorul de șapte ori pe săptămână. Nicio zi de odihnă! O astfel de voință de fier este de admirat!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson) pe

Rebel afișează pe pagina sa de Instagram toate schimbările prin care trece. Faptul că vedeta a slăbit drastic nu a trecut neobservat de fani. Recent aceasta a împărtășit noi fotografii făcute înaintea conferinței de presă cu ocazia lansării LOL – un nou serial cu participarea ei. Actrița arată excelent într-o rochie albastră cu un decolteu adânc.

Frumoasă transformare, nu-i așa?


*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Instagram

Vezi și: Supa rece rusească – Okroshka. Răcoritoare și acrișoară, perfectă în zilele caniculare (Video)