Kate Middleton a fost mereu deținătoarea unei siluete silfide și nici măcar nașterea a trei copii nu i-a afectat abdomenul și talia. Care este secretul ei? Dietele, sportul sau programul încărcat?

După trei nașteri, Kate Middleton a devenit și mai suplă decât înainte. Gurile rele o acuză pe ducesă în mod nejustificat că ar fi prea slabă și că ar populariza înfometarea. Dar insiderii susțin că, de fapt, Kate este conștientă de sănătatea ei și ia multe măsuri pentru a rămâne într-o formă atât de bună. Potrivit unor cunoștințe apropiate anonime, ea acordă o atenție deosebită abdomenului – poate cea mai problematică zonă pentru toate femeile care nasc.

Middleton încearcă să selecteze tipurile de antrenament care sunt eficiente anume pentru abdomen. Așadar, aproape în fiecare dimineață aleargă în jurul palatului sau înoată în piscină. Aceste sporturi ard o cantitate mare de calorii – la fel cum este tenisul, pe care Ducesa îl practică din când în când.

Cu toate acestea, principalul secret al lui Kate este un scurt ciclu de exerciții fizice care poate fi efectuat în orice moment al zilei. „Practică executarea diferitelor tipuri de plank: cea principală, cu coatele, laterală, sprijinită pe un braț și întoarsă cu capul în jos”, a spus sursa pentru presa britanică. În fiecare poziție, Kate se reține cu 45 de secunde și, dacă este posibil, repetă exercițiile de 10 ori.

Un aspect important este dragostea soției prințului William pentru mâncarea condimentată. Condimentele picante îmbunătățesc metabolismul și au un efect benefic asupra digestiei – desigur, în absența problemelor cu tractul gastro-intestinal.

Cam ăsta o fi secretul lui Kate. Dar al vostru?


*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Woman.ru