Cu toții avem perioade în care ne dorim fie să adăugăm, fie să mai scăpăm de greutatea excesivă. În ultimii ani, interpreta din Rusia, Lolita Milyeavskaya a dus o luptă intensă cu kilogramele, iar astăzi, putem zice că arată spectaculos.

După divorțul de cel de-al 5-lea soț, Dmitry Ivanov, de acum doi ani, Lolita Milyavskaya și-a propus să revină la formele de odinioară. Artista s-a pus pe slăbit și a reușit să scape treptat de câteva zeci de kilograme.

Aseară, vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu de la „Novaya Volna” 2021 și și-a lăsat mască fanii. Vedeta pare că și-a atins scopul: aceasta afișează o siluetă suplă și pare că se simte mai bine ca oricând.

Aflându-se la Soci, aceasta a profitat de moment pentru a se bălăci în mare. Cert este că artista a trecut și proba costumului de baie!

Trebuie să menționăm că Lolita nu a slăbit brusc, deci, sigur nu s-a înfometat, ci a preferat să o facă într-un mod mai puțin stresant pentru organism, reducând porțiile și făcând multă mișcare, lucru recomandat și de nutriționiști.

Foto: Instagram