Interpreta din Rusia a slăbit considerabil în ultimele luni. Se pare că acest lucru se datorează faptului că femeia a divorțat. 

Pe 4 iunie Lolita Milyavskaya a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că după 10 ani de mariaj, divorțează de soțul său, iar la doar câteva luni se laudă cu o siluetă mai suplă.

Potrivit woman.ru, femeia trece mai greu prin divorț, iar acest lucru îi influențează direct modul în care arată. Aceasta a slăbit considerabil, iar după spusele vedetei, ea nu a făcut nimic deosebit: nu a urmat diete și nu a frecventat sala de sport. „După separarea de soț nu mai gătesc. Mănânc o singură dată pe zi și sunt foarte activă”, este explicația acesteia.

Lolita a distribuit un filmuleț în care explică că datorită faptului că a dat jos câteva kilograme, a încăput în rochia pe care a purtat-o acum trei ani.

View this post on Instagram

#МОСКВА! Дорогие мои! У меня для вас есть новость! Совсем скоро мы с вами увидимся на открытии нового шикарного магазина Л'ЭТУАЛЬ в ТРЦ "Авиапарк"! В эти выходные, 14 и 15 сентября, с 12:00 до 20:00 будет настоящий фестиваль Л’Этуаль Beauty LAND! Мы с вами встретимся 15 сентября в 15:00! Поговорим и обязательно с каждым сделаю фото! Жду каждого! Увидимся:) #letoile #leturu #лэтуаль #летуаль #letoilebox #я❤лэтуаль #москва #авиапарк #лэтуальавиапарк

A post shared by Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya) on

Fanii artistei sunt convinși că despărțirea de Dmitry Ivanov i-a priit artistei, aceasta arătând mai bine la chip și corp. Amintim că ultimul mariaj al artistei a durat 10 ani, Dmitry fiind cel de-al cincilea ei soț. Pentru mai multe detalii citește: Lolita Milyavskaya divorțează de soțul „numărul 5”. Artista a făcut anunțul pe Instagram (Foto)

Distribuie articolul: