La începutul verii lui 2020 s-a aflat că actrița Kristen Stewart o va portretiza pe Prințesa Diana în lungmetrajul biografic „Spencer”. Atunci mulți s-au arătat sceptici că vedeta s-ar isprăvi cu rolul și că acesta i s-ar potrivi, invocând că actrița nu prea seamănă cu regretata Lady Di. Uite că a apărut prima fotografie cu Kristen în rolul Dianei, imagine care i-a lăsat pe toți mască.

Asemănarea este uimitoare

A apărut prima fotografie cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana, din filmul „Spencer”, regizat de Pablo Larrain, cel care a regizat pelicula „Jackie”, despre soția președintelui american John Kenendy. Imaginea cu „noua Diana” i-a lăsat mască pe critici, asemănarea fiind de-a dreptul uimitoare.

„ Aceasta este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată. Nu vreau doar să o interpretez pe Diana, ci să o studiez”, spunea Kristen Stewart într-un interviu din 2020.

Foto: Deadline.com

Pelicula va povesti despre trei zile importante, de la începutul anilor 1990, când prințesa Diana a decis să pună capăt căsătoriei sale cu Prințul Charles. Stephen Knight (Peaky Blinders, Locke) a scris scenariul filmului. Acțiunea se va desfășura în timpul sărbătorilor de Crăciun la moșia regală Sandringham din estul Angliei.

Citește și: Iaht, mare, bikini… Imagini nemaivăzute cu Prințesa Diana, făcute publice de prietenul ei, fondatorul casei Valentino