Așadar, noul rol al prințesei Diana în filmul „Spencer” va fi interpretat de actrița în vârstă de 30 de ani, Kristen Stewart. În timp ce regizorul filmului laudă talentul actriței rebele, utilizatorii rețelelor au criticat această alegere. 

Sursă: woman.ru

Prințesa Diana a devenit legendă datorită sincerității, bunătății și compasiunii. Prințesa era populară nu doar în presa scrisă, ci și pe ecranele televizoarelor. Jurnaliștii britanici, dar și cei americani visau să o invite la un interviu televizat. După ce William și Harry au rămas fără mamă, subiectul nu s-a epuizat. Oamenii în continuare sunt interesați de personalitatea prințesei, care a devenit jertfă a popularității și circumstanțelor tragice.

Regulat, tot apar în vânzare noi cărți și investigații despre viața prințesei. Din 1997 au fost lansate multe filme despre ea, documentare și artistice. Iar în 2020 s-a anunțat despre lansarea unei alte ecranizări, „Spencer”. Se spune că acest film ne va ajuta să o descoperim pe Lady Dee dintr-un alt unghi.

Sursă: woman.ru

„Da, ea este populară. Da, ea este atrasă de roluri neobișnuite, al unor eroine complicate. Din acest motiv ea o poate interpreta pe Lady Dee. În special acum, în epoca toleranței radicale”, a menționat Pablo Larrain, regizorul filmului.

Spectatorii oricum nu sunt mulțumiți de alegerea făcută și au foarte multe întrebări. Pentru început ei sunt siguri că Stewart nu are nicio trăsătură fizică comună cu Lady Dee, din acest motiv nu o vor putea vedea pe regina inimilor în film, ci pe Kristen. De asemenea ei nu înțeleg de ce nu s-a ales o actriță britanică, care va vorbi cu accentul corect.

Deși este o părere că moral, ele se aseamănă foarte mult. Ambele sunt provocatoare cu un caracter puternic, încrezute în sine și arogante.

Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea filmului și să vedem dacă Kristen s-a descurcat cu rolul său.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursă: woman.ru