De când viața lui Meghan Markle și a Prințului Harry este subiect de interes pentru milioane de oameni, aceștia încearcă să țină unele detalii departe de ochii curioșilor. Înainte însă lucrurile stăteau ceva mai diferit, mai ales în cazul lui Meghan care nu vedea o problemă în a-și afișa locuința în mediul online.

După ce Meghan a părăsit casa în care locuia înainte de căsnicia cu Harry, mai multe fotografii cu această locuință au devenit virale în mediul online.

Înainte de a-l întâlni pe Harry și toate schimbările din viața sa, Meghan locuia în Toronto și Los Angeles. Judecând după fotografiile din dormitoarele acelor case, Meghan adoră designul în culori albe, însoțit de detalii din metal și tablourile.

Dormitorul lui Markle a fost decorat cu oglinzi și o serie de accesorii care contribuie foarte mult la crearea confortului în casă: lumânări, flori în vaze, cărți, reviste și mobilier din lemn.

„Mereu să-ți cumperi flori, în mod special – bujori”, a scris aceasta odată în mediul online.

Înainte de căsătoria cu prințul Harry, Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson, cei doi au locuit în Los Angeles timp de doi ani. După ce casa lor de familie a fost scoasă la vânzare, fotografiile cu locuința au apărut și în mediul online.

Sursa: Spletnik.ru