Unul dintre fondatorii casei de modă Valentino, Giancarlo Giammetti, se pare că este unul dintre fanii serialului „The Crown”, vizionarea căruia i-a stârnit emoții profunde și amintiri prețioase despre vacanțele petrecute în compania Prințesei Diana. Omul de afaceri a publicat ieri, 26 noiembrie, câteva fotografii nemaivăzute până acum, atât din vacanța pe iaht cât și realizate în cadrul unor întâlniri oficiale.

Deși s-a stins din viață acum 23 de ani, Ducesa de Wales rămâne una dintre cele mai admirate și populare vedete și în prezent. Viața ei, viziunile și stilul stârnesc și acum interesul oamenilor din lumea întreagă, mai cu seamă acum, după lansarea celui mai recent sezon „The Crown”, unde actrița care joacă rolul Dianei, îi seamănă extrem de mult.

Giancarlo Giammetti, cofondatorul casei de modă Valentino, a distribuit câteva imagini rare și câteva nemaivăzute cu Prințesa Diana. Primele fotografii sunt realizate în cadrul unor apariții mondene, în care Ducesa de Wales purta ținute marca Valentino. „„The Crown” ne-a amintit încă o dată de „luptele” prințesei Diana! Iată fotografii cu ea în rochii roșii Valentino care arată latura zâmbitoare și dulce a Dianei”, menționează Giammetti.

Următoarele fotografii, potrivit publicației The MailOnline, ar fi realizate în septembrie 1990, pe iahtul lui Giancarlo, în apropiere de insula Stromboli, Italia, în al optulea an de căsnicie și cu doi ani înainte de despărțirea de Prințul Charles. În imagini, Diana apare relaxată, discutând cu prietenii săi, printre care Valentino și Prințul Kiril al Bulgariei. „Câteva momente de prietenie cu ea”, semnează Giammetti.

Foto: Instagram: GiancarloGiammetti

Vezi cum poți prepara cea mai gustoasă Pizza două gusturi, cu ce am găsit în frigider. Prevenim risipa alimentară și mâncăm gustos acasă (Video)