Au trecut 23 de ani de când prințesa Diana a decedat într-un mod tragic, dar chipul ei nu a fost uitat nici măcar pentru o zi. Recent, fratele ei a postat o fotografie de arhivă cu Lady Dee și fanii au fost cuprinși de un val nostalgic.

Diana este considerată pe bună dreptate favorita a milioane de persoane. Prin urmare, apariția unei fotografii de arhivă, pe care puțini au văzut-o, este un adevărat eveniment pentru toți fanii „reginei inimilor”.

Fratele prințesei Diana, Charles Spencer, a postat pe Twitter o fotografie rară a micuței Dee, făcută în 1967. Copiii cu părul blond se uită în obiectiv. Viitoarea prințesă Diana are 6 ani, iar Charlie are doar 3 ani. Sora frumoasă își îmbrățișează fratele într-o manieră patronatoare, care și-a strâns pumnii și pare gata să se smulgă de pe loc imediat ce declanșatorul camerei este eliberat. Fragment neprețuit de amintiri!

Fratele prințesei nu a semnat în niciun fel această postare, așa că abonații săi nu au recunoscut-o imediat pe Diana. Aparent, au fost distrași de părul foarte des – tunsoarea scurtă și iconică a lui Lady Dee a devenit o parte a imaginii sale.

Dar când totul s-a aranjat la locurile sale, s-au revărsat comentarii entuziaste: „Vă mulțumim că ne-ați împărtășit această frumoasă fotografie a dvs. și a Dianei. Va rămâne mereu în memoria noastră pentru bunătatea și compasiunea ei”, „Ce minunat ești!”, „Diana este foarte greu de recunoscut aici”.

Charles Spencer este un cunoscut scriitor, jurnalist și prezentator TV britanic. Din păcate, relația sa cu sora lui nu a fost întotdeauna la fel de idilică ca în fotografia copilăriei, dar Spencer a fost unul dintre primii care a acuzat familia regală de intimidarea Dianei după moartea ei.

Sursă: woman.ru