Kristen Stewart, care o va juca pe Prințesa Diana în pelicula „Spencer”, a dezvăluit câteva detalii, privind acest rol important. Invitată în cadrul show-ului Jimmy Kimmel actrița a povestit cum au loc pregătirile pentru filmări.

Kristen a dezvăluit că nu și-o amintește prea bine de Diana. Actrița avea șapte ani când Lady Di a decedat în tragicul accident rutier la Paris, în anul 1997. „Când a plecat, eram foarte tânără și nu prea puteam înțelege ce s-a întâmplat”, își amintește Stewart. „Totul s-a întâmplat atât de repede și era atât de tânără”.

Actrița a adăugat că realizatorii filmului nu și-au stabilit sarcina de a face lumea să creadă că evenimentele din film sunt complet adevărate. „Adică, fiecare are propriul său punct de vedere și nu există nicio modalitate de a găsi adevărul”, spune Stewart. – Intriga filmului acoperă trei zile din viața Dianei, dar nu ar trebui să luați acest lucru ca pe o încercare de a oferi informații noi. Mai degrabă vrem să transmitem un sentiment interior poetic”.

Citește și: Iaht, mare, bikini… Imagini nemaivăzute cu Prințesa Diana, făcute publice de prietenul ei, fondatorul casei Valentino

Începutul filmărilor sunt programate în ianuarie 2021, iar în acest moment, Kristen se pregătește pentru rol. Lucrează cu un specialist pentru a o ajuta să învețe pronunția britanică. Actrița a citit, de asemenea, două biografii despre Lady Di. „A trecut mult timp de când nu am fost atât de încântată de rol”, a recunoscut Stewart. „ Aceasta este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată. Nu vreau doar să o interpretez pe Diana, ci să o studiez”. Pelicula va povesti despre trei zile importante, de la începutul anilor 1990, când prințesa Diana a decis să pună capăt căsătoriei sale cu Prințul Charles. Stephen Knight (Peaky Blinders, Locke) va scrie scenariul filmului. Acțiunea se va desfășura în timpul sărbătorilor de Crăciun la moșia regală Sandringham din estul Angliei.

Așteptăm cu nerăbdare să privim filmul „Spencer” în regia lui Pablo Larrain, dar până atunci urmărim „The Crown”.

Citește și: Kristen Stewart o va interpreta pe Prințesa Diana într-un film biografic. Mulți cred că nu se va descurca