Regizorul filmului „Jackie”, Pablo Larrain, produce o nouă peliculă care cu siguranță va deveni o nouă senzație cinematografică. Este vorba despre un film biografic despre Prințesa Diana în perioada în care aceasta decide să intenteze divorț.

Filmul se va numi „Spencer”. În distribuție, chiar în rolul Prințesei Inimilor a fost a acceptată Kristen Stewart, iar acest lucru deja a stârnit controverse în mediul online. Cei mai mulți se declară sceptici că actriței îi va reuși să se „transforme”.

„Kristen poate fi orice. Poate fi extrem de misterioasă și extrem de fragilă, și poate fi extrem de puternică – lucru de care avem nevoie”, a spus Larrain pentru publicația Deadline.com

Diana Frances Spencer şi prinţul Charles s-au căsătorit în anul 1981 pe 29 iulie, la Londra. Relaţia lor a fost una tensionată din cauza legăturilor extraconjugale a prințului cu femeia pe care o iubea de fapt, Camilla, actuala sa soție. În 1997, la un an după încheierea divorțului de Charles, Diana a murit într-un accident rutier la Paris.

Pablo Larrain a realizat filmmul biografic „Jackie” care a fost lansat în 2016 și a fost un real succes. În distribuiție a fost Natalie Portman în rolul lui Jackie Kennedy.

Vă place actrița Kristen Stewart? Credeți că se i se potrivește rolul?


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: