Ieri, a apărut, în cele din urmă, primul trailer mult așteptat, pentru filmul „Spencer”, în regia lui Pablo Larrain. Kristen Stewart este în rolul Prințesei Diana. 


Evenimentele din film se vor desfășura în weekendul de Crăciun din 1991, când apar probleme în căsătoria prințesei Diana și prințul Charles. Totuși, părea să existe pace în Sandringham, unde familia regală a sărbătorit sărbătoarea. Dar, Diana, nedorind să sufere și să joace vreun joc, a hotărât că de data aceasta totul va fi diferit – ea a luat decizia de a divorța.

Transformarea lui Stewart în prințesa Diana a fost foarte apreciată de critici. Ei cred că pentru acest rol, actrița va primi cu siguranță o nominalizare la Oscar. Larrain a explicat alegerea lui Kristen pentru rolul principal prin faptul că o consideră pe vedeta americană, una dintre cele mai mari actrițe ale timpului de acum.„Kristen poate fi orice: foarte misterioasă, dar și foarte blândă și în același timp foarte puternică, are tot de ce am nevoie. Anume combinația dintre toate aceste emoții, m-a făcut să mă gândesc la ea. Modul în care și-a abordat personajul a fost minunat. Cred că va face ceva uimitor și palpitant în același timp”, a împărtășit regizorul Larrain.

Pe lângă Stewart, în film vor apărea: Jack Farthing, Sean Harris, Sally Hawkins, Amy Manson și multe alte vedete.


Filmul va fi prezentat pentru prima dată la Festivalul de Film de la Veneția, pe 3 septembrie.

Vizionează aici treilerul:

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: