Nastia Kamenskih are o siluetă la care mulți îndrăznesc doar să viseze! Bine înțeles că în spatele acesteia se află multă muncă și disciplină. Despre o parte din ritualul său alimentar care contribuie la menținerea unei siluete ce fură priviri, Nastia a povestit în ultima sa postare de pe Instagram.

Detaliile pe care mulți internauți și, mai ales ,urmăritorii vedetei doreau să le afle, în sfârșit sunt accesibile! Kamenskih a creat o postare informativă despre cum se alimentează. Se pare că aceasta respectă nu 3, dar 5 mese pe zi! Care sunt acestea și ce conțin, află mai jos.

„Regimul meu de alimentație sănătoasă”, a întitulat aceasta postarea.

Așa cum m-ați rugat, vă povestesc despre regimul meu alimentar. 

Mănânc de 5 ori pe zi, mereu la aceeași oră ( pauza între mese este de 3 ore). În acest fel se dezvoltă un obicei alimentar și acest lucru influențează rata metabolică. Porțiile mele sunt mereu de dimensiuni normale.

Micul dejun. Crupe de ovăz sau iaurt din lapte de oi (fără aditivi) + se permite câteva nuci.

Gustărică: Omletă cu avocado sau castravete, pot adăuga și ceva verdeață cum ar fi rucola, frunze de salată sau busuioc. Omleta o prepar doar din ouă bătute, fără smântână. Așa e mult mai benefic.

Prânzul, este compus din 3 elemente: 1. Surse de proteine (Piept de pui fiert; Steak din vită la grill; Cotlet de pui preparat la aburi; Pește (sibas sau dorado) la grill; Fructe de mare) + 2. Garnitură (Hrișcă, Orez, Quinoa)  + 3. Salată din legume cu ulei de măsline.

Cina conține carne de pasăre, pește sau fructe de mare + salată verde cu ulei de măsline.⠀

Gustărica nr. 2: 150 g de brânză cu grăsimea de 5% + o cană de ceai negru fără zahăr.

Pe parcursul unei zile îmi permit o cană de ceai și una de cafea, pe care o prepar fie cu lapte de migdale fie cu lapte de cocos. În rest beau apă, 1,5 – 2 l pe zi.

Și iată ăsta este tot regimul meu! Gustos, simplu și numai beneficii pentru siluetă și organism”, a scris Nastia.

Postarea vedetei a strîns aproape 50 de mii de aprecieri și sute de comentarii, unii internauți au remarcat că ultima vreme Nastia pare să fi slăbit puțin.

„Ai cam slăbit, nu-i așa?”, vedeta însă nu a oferit nici un răspuns la acest comentariu.

Sursa foto: Instagram