S-a împlinit o lună de când modelul român, Mădălina Ghenea și logodnicul său, Matei Stratan au devenit părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii și trăiesc momente unice alături de micuța lor, Vanessa, dar nu uită să petreacă timpul și în doi.

Proaspeții părinți au luat o mică pauză de la rutina zilnică și profită din plin de odihnă și relaxare. Pe rețelele de socializare ale Mădălinei au apărut mai multe imagini, dar și scurte filmulețe în care aceasta apare în costum de baie. Internauții au remarcat faptul că, după doar o lună de la naștere, modelul arată impecabil și are o siluetă de invidiat.

Citește și: Mădălina Ghenea trăiește la maxim rolul de proaspătă mămică: „Rozul este noua mea obsesie!”

Mădălina nu a dezvăluit încă secretul corpului său. Se pare, însă că dorița și motivația au făcut-o să arate anume așa. Cert este că aceasta poate reprezenta un exemplu pentru multe dintre tinerele mămici.

Acum câteva zile, cuplul a sărbătorit și ziua de naștere a proaspătului tătic, iar vedeta de peste Prut nu a uitat să își delecteze urmăritorii cu o nouă imagine a fetiței lor. Din fotografie se poate remarca faptul că micuța proartă deja cercei în ureche, iar din spusele Mădălinei, aceasta a moștenit trăsăturile tatălui său.

Foto/ video: Instagram.com