Luna aprilie a venit cu o mare supriză pentru Mădălina Ghenea. Modelul și actrița română a trăit cea mai frumoasă perioadă din viața sa, atunci când a adus-o pe lume pe fetița sa, care este și primul copilul al cuplului Mădălina și Matei Stratan. Cum se numește micuța, dar și care este cea mai nouă obsesie a frumoasei brunete, aflați în continuare.

După 9 luni în care și-a delectat cei peste 350 de mii de urmăritori virtuali cu imagini adorabile din rolul de graviduță, de câteva săptămâni Mădălina Ghenea postează doar fotografii cu noua sa pasiune – cea de mamă. Și filmulețele în care apare în timp ce își leagănă fetița au fost apreciate de internauți.

Mai nou, Mădălina este obsedată de o singură culoare – semn că este mămica unei fetițe. Pe lângă faptul că rozul este omniprezent în garderoba bebelușei, această culoare și-a făcut apariția și în vestimentația și accesoriile modelului. Ba mai mult, până și manichiura are aceeași nuanță.

Citește și: Modelul Mădălina Ghenea a născut. Focoasa brunetă a plâns ca niciodată în timpul travaliului

Surse din presa română au anunțat că fiica Mădălinei poartă numele Vanessa, iar decizia a venit din partea ambilor părinți.

Foto: Instagram.com