Soția lui Pavel Volya arată foarte bine, ținând cont de faptul că este mamă a doi copii. Cum s-a dovedit, modul în care ea își menține siluetal nu este tocmai potrivit pentru oricine.

Foto: woman.ru

Liasan Utyasheva a părăsit cariera sportivă cu mult timp în urmă, dar încă are un corp incredibil. Se pare că vedeta în vârstă de 35 de ani va putea să-și demonstreze cu ușurință abilitățile sportive în orice moment – și fără mari diferențe decât în ​​zilele de pregătire intensivă pentru competiții de talie mondială. Toate astea se datorează controlului minuțios a greutății, despre care mama a doi copii nu vorbește atât de deschis.

Liasan consideră vara o perioadă ideală pentru descărcarea organismului. Prin urmare, în ultimele săptămâni de vacanță, preferă să respecte anumite reguli alimentare. Potrivit vedetei, ea practică, de obicei, foamea pe intervale: mănâncă mai mult dimineața și după-amiaza, iar apoi timp de 16 ore uită complet de mâncare. Cu toate acestea, în perioada vacanței, vedeta complică în mod vizibil regimul ei alimentar.

Foto: woman.ru

După ce se trezește, soțial umoristului, bea un pahar cu apă și pleacă la alergat, după care ia micul dejun cu fructe și pomușoare proaspete. Pentru prânz, mănâncă legume crude, pui la cuptor sau pește.

Liasan preferă să refuze cina. „Încerc să nu mănânc după ora 20:00 și să adorm cu copiii mei la 23:00. Așadar, nu există tentația de a mânca ceva”, spune gimnasta.

Foto: woman.ru

„Somnul este cea mai bună alternativă pe care ți-o poți oferi în vacanță. Este un refresh complet”, spune Liasan.

Vedeta consideră că în timpul vacanței de vară este mai bine să nu împovărezi corpul cu mâncare delicioasă, ci să dai preferință somnului sănătos care, de obicei, nu este suficient în timpul anului.

Sursă: woman.ru