Platoul nostru s-a umplut de energie pozitivă și multe râsete. Actorul Ion Juglea este acel gen de om, care „umple” orice loc în care își face apariția. Cu zâmbetul pe buze și modest, așa l-am văzut eu pe Ion. Cu siguranță îl cunoaște-ți din filmulețele marca „Zâmbărele”. Spun cu mândrie că acesta este primul interviu în care am aflat o mulțime de lucruri noi despre omul Ion Juglea. 

Am vorbit cu Ion despre: actorie și rolurile sale din Teatrele „Gâgâlici” și „Ion Creangă”, despre proiectul „Zâmbărele”, serialul care urmează să apară „Oamenii Zâmbărele”, de ce și-a dorit să devină preot și câte fete îi scriu pe rețelele sociale.

Vezi mai jos un scurt rezumat al interviului, iar materialul integral îl vezi mai sus sau pe canalul nostru de youtube

„Eu trebuia să devin preot…”

„Mă duceam foarte des la biserică și îmi plăcea enorm cum cântă preotul. La biserică era o atmosferă în care mă regăseam și chiar voiam să devin preot. Preotul din sat știa că eu voi alege această cale, dar prin clasa a șaptea am avut primele tatonări cu scena și cred că atunci am înțeles că îmi doresc să devin actor.”

Cu o doză de modestie, Ion mi-a spus că era vedeta școlii. Participa la toate manifestațiile, iar acum toată lumea îl salută când se întoarce în satul natal.

Șase ani la Teatrul „Ion Creangă”…

Prima experința cu scena profesionistă a avut loc la teatrul de păpuși „Gâgâlici”. Ion recunoaște că în primele spectacole păpușa îi tremura în mână însă mai târziu a reușit să o stabilizeze.

La teatrul „Ion Creangă”, Ion a ajuns întâmplător, dar nu întâmplător a petrecut 6 ani acolo. Tot acolo a jucat pentru prima dată cu Victoria Roșca pe scenă și așa a început colaborarea lor care ține și până astăzi.

Colaborarea cu Victoria Roșca aka „Zâmbărele”…

„Nu știu de unde vine chimia asta între noi. „Uneori ne sfădim chiar ca omu’ și fimeia…”.  Victoria de multe ori a trebuit să spună că eu nu sunt soțul ei. ”

Serialul „Oamenii Zâmbărele”… 

A face un serial în Moldova este un fenomen tare rar. Iată că s-a găsit o echipă curajoasă și plină de umor printre care îl găsim și pe Ion și sunt gata să ne facă să râdem din această toamnă. Serialul va apărea din septembrie la două televiziuni și desigur îl vom putea vedea și pe youtube.

„E un fel de film în film. Un regizor vine în sat și vrea să facă un film cu oamenii din sat.” 

Fimările au avut loc în satul Butuceni cu sprijinul ambasadei americare, dar și a oamenilor care și-au dorit să îi susțină și au donat pentru realizarea serialului.

Urmărește interviul video pentru a afla câte admiratoare are Ion și câți bani se fac din online. 

Vezi și: „După Cortină” cu Olesea Olteanu, despre relația cu Valeriu de la „Banca de Bancuri”, rolul de mamă și comentariile răutăcioase (Video)