În ediția de astăzi #dupacortina vă prezentăm o femeie puternică, un nume cunoscut în lumea afacerilor și în presa de la noi. Directoarea Aquarelle Group, Angela Sîrbu, ne-a povestit într-un interviu sincer cum este cu adevărat lumea afacerilor, cum reușește să se mențină pe piață cu o revistă tipărită deja de 18 ani, de ce mereu există controverse în jurul top-urilor, critică și pasiunea pentru astrologia chinezească. 

Citește mai jos câteva declarații oferite de Angela Sîrbu în interviu, iar materialul video integral vizionează-l mai sus sau pe canalul nostru de youtube: 

Încrederea în sine…

Nu este nevoie să spunem despre Angela Sârbu că este o femeie cu putere și încredere în sine, dovadă sunt toate lucrurile pe care a reușit să le facă până acum. Am întrebat-o de unde și-a cultivat încrederea în sine și am aflat că în cazul ei nu a pornit nici din copilărie și nici de la părinți. 

„Mama, crescându-mă singură, tot timpul avea frici. Frica că nu o să reușesc în viață, frica că nu voi merge pe un drum corect, frica că nu o să învăț bine, cu toate că eu niciodată nu i-am dat motive de îngrijorare. Învățam cel mai bine în școală, eram prima la universitate, dar cred că, fiind ea singură, avea fricile ei. Astfel, tot timpul trebuia să o conving pe ea și să mă conving pe mine că eu sunt bună. Mamele noastre sunt altfel decât noi și eu tot timpul îi demonstram că pot și în această luptă cu fricile am devenit ceea ce sunt acum.”

Revista tipărită în era internetului și controversele din jurul top-urilor 

Să reziști pe piață cu o revista tipărită atunci când nu ne imaginăm viața fără internet, nu este deloc ușor, dar nici imposibil. Am vorbit despre preferința oamenilor pentru revistele tipările, dar și despre controversele din jurul top-urilor organizate de reviste. 

„O să rezistăm încă mulți ani înainte. Când a venit cinematografia sau televiziunea, toate lumea credea că teatrul nu o să mai fie, dar el este și până în ziua de azi, fix așa este și cu cărțile și revistele. Noi avem pus în codul nostru genetic că trebuie să pipăim și să vizualizăm ceva. Când citești o cartea sau o revistă asimilezi informația complet altfel. Psihologia noastră este construită altfel. Eu cred în reviste, eu cred în presa tipărită, dar mergem și noi înainte. Avem un site al revistei și socializăm cu comunitatea noastră și pe Facebook și Instagram.

Despre topuri: „Noi tot timpul facem totul foarte transparent, dar de fiecare dată sunt speculații. Cuiva îi place, cuiva nu îi place și tot timpul avem remarci nu prea plăcute. Nu poți să fii pe placul tuturor și chiar nu avem această tendință șă fim pe placul tuturor…,” ne-a mărturisit Angela Sîrbu.

Urmărește interviul integral și află secretul unei relații de lungă durată, cum este să lucrezi cot la cot cu propria fiică și de ce Angela Sîrbu are o pasiune foarte mare pentru astrologia chinezească. 

Distribuie articolul: