Astăzi publicăm interviul cu numărul zece și vă mulțumim că ne sunteți alături.

Invitata cu număul zece a fost o bombă sexy proaspăt venită din vacanță. Adela Prisăcari este modelul care ne-a reprezentat țara la o mulțime de concursuri de frumusețe și nu de puține ori a venit acasă cu premiul cel mare.

Și pentru că am ajuns la ediția cu numărul 10 am decis să face ceva distractiv. Baloanele cu heliu au adus multe zâmbete în platoul nostru. Trebuie să vezi ce mesaj i-a transmis Adela Prisăcari președintelui Dodon și fostului iubit.

De foarte multe ori ne întâlnim cu stereotipul că dacă o femeie este extrem de frumoasă nu prea mai are și alte calități. Adela ne-a spus că s-a lovit și ea de astfel de situații, dar a reușit să schimbe acest stereotip.

„Întradevăr lumea așa crede însă am primit foarte multe complimente și lumea mi-a spus că în afară de extrerior am și creier. Tot ce am făcut în viața mea am făcut cu mâinile proprii. Nu am fost susținută și împinsă din spate”.

Adela are un fizic care atrage toate privirile și ne-a spus  că este sută la sută naturală.

„Mi-a îndreptat dinții. Am purtat brackeți pentru că aveam un zâmbet „ala vampire”. Acum am dantura pe care o vedeți datorită părinților mei pentru că au avut grijă de mine la timpul potrivit, în rest sunt naturală.
Poate în viitor când o să simt că trebuie să fac ceva o să recurg la aceste chestii pentru că o femeie trebuie să arate bine și atunci când apar ridurile trebuie să avem grijă de noi. Nu cred că este ceva rușinos atunci când ai grijă de exteriorul tău.”

Există o parte negativă a concursurilor de frumusețe?

„Sinceră să fiu mi-au adus doar plusuri participarea la competițiile de frumusețe. Am prieteni în toate colțurile lumii, chiar dacă o sa vreau să plec de exemplu în Africa știu că o să am cu cine să mă întâlnesc acolo.
Scopul meu (la competițiile de frumusețe) nu a fost o rivalitate, dar mai mult mi-am dorit să petrec timpul frumos într-o companie bună. ”

Frumosă, deșteaptă și…singură!
„În acest moment sunt singură. Cred că tot ce se face, se face la timpul potrivit. Deocamdată sunt singură și nu pot să spun că acest lucru mă deranjeză. Eu sunt sigură că o să întâlnesc persoana de care am nevoie.
Îmi plac foarte mult bărbații care se țin de cuvânt, nu îmi plac bărbații care vorbesc foarte mult și fac puțin. Trebuie să am încredere în bărbatul de lângă mine, să am un sprijin care să mă motiveze, dar nu să îmi spune că: „nu, tu nu o să faci față.”

Critica de pe rețelele sociale o lasă rece!
„Nu mă deranjează deloc, rămân rece. Fac ceea ce vreau și știu că sunt corectă în deciziile mele. Mai bine ei s-ar uita la viața lor. Nu îmi plac oamenii care critică și nu vreu să reacționez la critica agresivă care vine din răutate.”

Provocarea EA

40 – Un an fără internet au un an fără bărbați?
60 – Ai primit vreodată avanuri de la o persoană de același sex?
80 – Care est ce mai scump cadou pe care l-ai primit de la un bărbat?
100- Dacă ar fi să alegi dintre Igor Cuciuc, Ion Paladi și Adrian Ursu cu cine ai ieși la o cafea?

Ce ne-a răspuns Adela vezi din interviu!