A mai venit o zi de luni în care îți aduc un nou interviu, de această dată cu o blondă superbă. Olesea Olteanu este genul de femeie care umple orice încăpere cu o energie debordantă. Frumoasă, inteligentă, plină de încredere și puternică, așa am văzut-o eu pe interpreta Olesea Olteanu. 

Am vorbit despre relația cu Valeriu Rașcu, despre colaborarea pe care o au împreună, despre divorțul prin care a trecut și comentariile negative de pe rețelele sociale.

Da, sunt îndrăgostită…

Olesea și Valeriu sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi. Par să se armonizeze atât de bine. Ea – o femeie puternică, talentată și frumoasă, el – un bărbat muncitor și cu mult simț al umorului.  Sunt discreți, dar am reușit să aflu de la Olesea cum s-au cunoscut.

„Bine, o să dau asta din casă, sper să fiu iertată. Dorina, fiica mea a fost cea care ne-a făcut cunoștință. Pot să zic (de Valeriu) că este un om foarte muncitor. Și când este momentul este foarte serios, este disciplinat. Noi ne iubim și știm ce ne dorim în viață… Da, sunt îndrăgostită”. 

Colaborarea cu „Banca de Bancuri”…

Am întrebat-o pe Olesea cum a venit ideea acestei colaborări, iar ea fost sinceră și ne-a spus că ea și-a dorit foarte mult să aibă un rol în filmulețele iubitului ei.

„Eu l-am rugat pentru că mi-am dorit un rol și mi-a plăcut foarte mult. Eu, de fapt, eram o actriță destul de solicitată când eram la liceu.  Mama a văzut filmulețul și m-a telefonat și mi-a zis: „Toate lumea scrie că ai jucat, dar, de fapt, oamenii nu știu că asta ești tu”.”

Relația cu fiica adolescentă

„Avem o relație foarte caldă, foarte frumoasă și suntem două prietene. Eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu o mamă modernă, să îi fie copilului meu interesant cu mine. Niciodată nu mi-am dorit să fiu o mamă demodată. Am vrut să îi fiu foarte aproape ca să știu ce se întâmplă în viața copilului meu”.

Divorțul…

„Divorțul nu a fost o suferință pentru mine. Trebuie să faci ceea ce simți. Mi-a fost mereu frică să nu ajung la 60-70 de ani să mă trezesc de dimineață cu cana de cafea în mână și să îmi dau seama că am fost tânără, am avut posibilitatea, am avut tinerețe, am avut tot să fac ceva și nu am făcut pentru că mi-a fost frică să schimb ceva în viața mea.

Dacă nu merge o relație trebuie să o rupi. Nu este întâmplător că nu merge relația cu cineva, cu siguranță este o altă persoană, care te așteaptă și te va iubi și tu o să-l iubești și viața ta o să capete alte culori. Nicidecum nu trebuie să trăiești cu cineva de dragul copiilor, nu au nevoie copiii de relația voastră nesănătoasă”.

Am mai discutat multe cu Olesea. Pentru asta vizionează interviul integral.

Vezi și: „După Cortină” cu Stela Botez, despre fotografiile nud, critica celor din jur și cum a cântat „je t’aime” în stil popular (Video)