Silueta firavă a Ducesei de Cambridge nu putem decât să o admirăm. Este mamă a trei copii, dar nicio sarcină nu pare că a lăsat urme vizibile pe corpul ei. Kate reușește să își mențină o greutate stabilă. Desigur, reușește asta printr-un mod de viață sănătos și o alimentație echilibrată. 

Am decis să aflăm cu ce se alimentează Kate Middleton. Ca și Meghan, aceasta este adepta unui mod de viață sănătos.

Ducesa își începe dimineața cu un smothie din varză, spirulină, un ceai verde din matcha sau o salată verde din spanac, coriandru și afine. Kate mai preferă și terciul din ovăz.

După posibilități, Ducesa evită lactatele. Laptele obișnuit fiind înlocuit cu cel de migdale, scrie Daily Mail.

Carolyn Robb, bucătăreasa care a lucrat la Kensington Palace mai mult de douăzeci de ani, a spus că Ducesei îi place să gătească singură. Aceasta se concentrează asupra prezenței în dietă a legumelor, precum și a alimentelor bogate în proteine, grăsimi sănătoase și uleiuri. „Dieta Ducesei este bogată în antioxidanți, adoră salatele și bolurile de fructe de sezon, a mai spus o sursă din anturajul familie regale.

Pentru prânz Kate preferă ceva ușor: tocană de legume, curry cu linte, sushi, tabouleh (salată arabească cu bulgur și pătrunjel), precum și Ceviche – un fel de mâncare din pește sau fructe de mare din Peru. Ducesa nu ascunde că iubește mâncarea picantă.

Pentru cină Kate poate găti un pui copt cu paste și sos curry. Ducesa a spus că uneori este ajutată în bucătărie de copii.

Distribuie articolul: