Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă multe femei o apreciază și pentru fizicul său de invidiat. Aceasta arată senzațional și iată care este secretul ei.

Vedeta a dezvăluit și care este secretul pentru un trup tras prin inel. Pe lângă mâncare sănătoasă, Anna ține o dietă strictă de două ori pe an, scrie clicksanatate.ro. Și se pare că funcționează! Ea a dezvăluit secretul ei, mai ales că și Beyonce urmează aceleași ponturi de două ori pe an. Vedeta face un preparat din ingrediente naturale pe care îl consumă între 7 și 10 zile. În perioada în care ține această dietă de slăbit, nu mai mănâncă nimic. E modul prin care ea își detoxifică organismul.

”E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5.  Ea există pe net de ceva timp.

Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml.

O prietenă de a mea a slăbit șapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă”, a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV. Dieta se ține de maximum două ori pe an.

Vezi și: Anna Lesko a pozat complet dezbrăcată. Moldoveanca a lăsat să i se vadă tot (Foto)

Distribuie articolul: