Anul acesta a fost unul dificil din punct de vedere, economic, moral și al sănătății. Cu toții ne-am pus întrebări și am reacționat diferit la începutul instalării pandemiei, dar și acum, la mai bine de un an de la aflarea despre noul tip de coronavirus. Totuși, se pare că modul în care reacționăm poate fi descris de semnul zodiacal sub care ne-am născut. Iată top 3 cei mai vigilenți și top 3 cei mai nepăsători nativi ai zodiacului, potrivit Kudica.ro. Îi recunoașteți pe cei din jur?

TOP 3 zodii vigilente cu sănătatea lor

Rac – pui răul în față

Dacă ești Rac, ești prăpăstioasă prin natura zodiei. Spiritul tău matern e mai presus de orice și te înarmezi până-n dinți de îndată ce se ivește o situație care poate deveni periculoasă pentru tine sau pentru cei dragi. Te retragi în carapace la primul semnal de alarmă. Probabil ai cămara plină, o trusă de medicamente din care nu lipsește nimic și ești pregătită cu remedii de tot felul. Și totuși, scenariul în care toată familia ar trebui să stea închisă-n casă și să se afle în grija și sub supravegherea ta îți provoacă un soi de bucurie. I-ai putea avea pe toți sub observație și astfel i-ai ști în siguranță. Singurul neajuns sunt emoțiile care te copleșesc și îți pot crea o stare de irascibilitate greu de ținut în frâu.

Fecioară – cea mai circumspectă

Tu găsești motive să-ți faci griji și când ele nu există. Dacă situația îți dă motive reale să fii tensionată, atunci de transformi într-un butoi cu pulbere. Nu suporți nici gândul că ar putea să-ți scape lucrurile de sub control, așa că faci totul ca să eviți un asemenea scenariu inacceptabil. Știi și tu că nu poți preveni orice calamitate, dar iți complici existența încercând și le transmiți și altora panica ta. Probabil ai fost printre primii care și-au făcut provizii de mâncare și medicamente, iar dacă spitalele au rămas în pană de dezinfectante, este pentru că le-ai cumpărat tu pe toate.

Scorpion – teoria conspirației

Ești convinsă că tot ce se întâmplă acum este abia începutul și că lucrurile pot lua o amploare de neimaginat. Și nu te lași până când nu găsești cea mai bună strategie pentru a te pune la adăpost. Ceri să lucrezi de acasă, îți iei concediu, nu te întâlnești cu nimeni. Dacă Doamne ferește se întâmplă să tușești în perioada asta, treci în revistă toate locurile pe care le-ai vizitat și persoanele pe care le-ai întâlnit, în timp ce te îndrepți către camera de gardă. Fatalismul și starea de stres autoimpus pot fi mai periculoase decât virusul în sine.

TOP 3 zodii inconștiente privind sănătatea

Berbec – eu nu mă îmbolnăvesc!

Când se impune stare de alertă, tu ești prima care protestează. De ce să stai închisă în casă, de ce să se anuleze petrecerea, de ce să-ți amâni concediul, de ce și iar de ce! Nici nu se întâmplă mare lucru, doar fricoșii se panichează. Ție chiar îți plac situațiile riscante, așa că nu te deranjează să faci pe bravuroasă și de data asta. Pe de altă parte, dacă te simți cumva în pericol real, ajungi repede în pragul unui atac de panică. Deja te imaginezi pe prima pagină a ziarelor și îți alcătuiești, în gând, testamentul. Pe scurt, reacționezi haotic.

Leu – cine se crede virusul ăsta?

La început, ignori avertismentele întru totul, nu te sinchisești de ele câtuși de puțin și îți vezi de ale tale în ritmul obișnuit. Când se îngroașă gluma, iei pericolul ca pe o provocare. Simți nevoia să preiei conducerea și să demonstrezi că totul e sub control. Nu-ți lipsește mult să te așezi benevol în mijlocul aeroportului aglomerat o zi întreagă, doar ca să demonstrezi că, uite, nu ți se întâmplă nimic. Dacă ajungi la concluzia că te-ai înșelat și situația chiar e serioasă, te simți vinovată și convoci o întrunire de familie sau de birou, în care dai directive clare despre cum ar trebui să procedeze toată lumea. Doar că e un pic târziu…

Vărsător – sigur scăpăm cu toții

Nu s-a inventat situația care să lase un Vărsător fără replică. Mereu ai o mulțime de idei și de opinii, dublate de o doză mare de încredere în tine, de unde și convingerea că ai dreptate. Oscilezi între dorința de a salva lumea și groaza că acesta ar putea fi sfârșitul, neprevăzut și trist. Ești mult prea confuză în astfel de situații cu impact emoțional puternic pentru a te putea proteja pe tine sau pe alții. Ai în minte o listă întreagă de măsuri salvatoare, dar nicio idee practică. Cel mai bine este să te ghidezi după sfaturile autorităților și să nu încerci acte vitejești.

Sursa: Kudica.ro

Foto: Pexels.com

Citește și: Decembrie vine cu noroc în dragoste și succes în carieră pentru mai multe zodii. Previziuni astrale oferite de Sergiu Iordachi

Distribuie articolul: