După ce am aflat că ultima lună din acest an va fi marcată de tocmai 10 evenimente astrale, care, știm deja, ne influențează mult, astăzi, astrologul Sergiu Iordachi, ne dezvăluie ce ne așteaptă pe fiecare în parte, potrivit zodiei noastre. Berbecii își vor întâlni sufletul pereche, iar racii pot fi promovați la muncă. Află ce te așteaptă pe tine.

BERBEC

În decembrie va trebui să fiți mai reținuți și mai calmi, doar astfel veți obține ceea ce ați visat. Motivația și resursele le veți atrage din trecut și nu din prezent. De aceea, fiți atent la noile cunoștințe și la proiectele actuale, acordând mai multă atenție acelor persoane și sarcinilor care ocupă deja un loc important în viața dvs.

În ceea ce privește planul profesional, vor apărea oportunități promițătoare, dar pentru a le pune în aplicare, va trebui să le acordați toată puterea și timpul dvs. În această perioadă, antreprenorii vor avea ocazia să își extindă afacerea, iar reprezentanții profesiilor creative vor fi solicitați mai mult ca niciodată.

Pe planul intim, reprezentanților liberi ai semnului astrele le promit o întâlnire cu sufletul pereche la mijlocul lunii decembrie, iar nativii care sunt deja într-o relație, vor observa încă o dată cât de norocoși sunt cu persoana iubită.

TAUR

Decembrie este un moment foarte plăcut pentru nativul Taur. Veți finaliza cu succes proiectele actuale și închide o serie de probleme cu beneficii pentru dvs. Este posibil să puteți scăpa chiar de obiceiurile proaste.

La locul de muncă conducerea vă va aprecia realizările anterioare. Și dacă depuneți toate eforturile și faceți față sarcinilor stabilite la această etapă, atunci vă veți întâlni la începutul anului viitor într-o poziție superioară și cu un salariu mai mare. Nativii semnului care au o afacere, ar trebui să ia în considerare o promovare puternică de sărbători. Acest lucru va ajuta la creșterea cererii consumatorilor pentru sortimentul companiei dvs.

În ce privește viața intimă, dacă aveți o persoană dragă, așteptați-vă la noi emoții romantice și o conexiune specială. Reprezentanții liberi ai semnului își vor putea îmbunătăți viața personală în a doua jumătate a lunii decembrie.

GEMENI

Ultima lună din an vă aduce o nouă perspectivă pe plan profesional. Chiar dacă la începutul lunii pare că sunteți în impas și nu există cale de ieșire, nu ar trebui să renunțați. O nouă propunere vă așteaptă, dar va trebui să munciți mult. Nativii semnului care aproape s-au împăcat cu situația lor disperată, o astfel de întorsătură a evenimentelor îi poate scoate din echilibru și riscă să rateze această șansă.

În a doua jumătate a lunii puteți cunoaște o persoană importantă și să legați o prietenie puternică cu ea, fie că veți deveni parteneri în viața profesională, fie în viața personală.

Gemenii care sunt într-o relație de cuplu vor fi predispuși la certuri cu partenerul. Evitați să vorbiți imparțial cu cei dragi, oferiți un compromis și susțineți-i în eforturile lor. Rezultatul acestor străduințe nu vor fi zadarnice, dragostea pe care o primiți, va aduce în schimb multă fericire în inima dvs.

RAC

La începutul lunii nativul Rac ar trebui să se înconjoare cu oameni dragi și numai evenimente pozitive. Vizitați locuri care vă aduc bucurie, galerii de artă, expoziții. Cu cât veți obține mai multe impresii în prima decadă a lunii decembrie, cu atât va fi mai ușor să rezistați evenimentelor astrale ulterioare, care vor dezvălui vechile nemulțumiri și temeri ale trecutului, lupta cu acestea și ieșirea fatidică la lumină.

Pe plan profesional, posibil că va trebui să gestionați un proiect important sau să luați o poziție de conducere. Nu vă lăsați intimidați de responsabilitate, aveți toate calitățile unui lider. Sfârșitul lunii este favorabil pentru stabilirea contactelor de afaceri și semnarea acordurilor.

În ceea ce privește viața intimă, Racii aflați în cuplu ar trebui să învețe să se bucure de lucrurile mici, iar cei aflați în căutarea jumătății au mult de muncit la capitolul greșeli pentru a le preveni într-o nouă relație.

LEU

În decembrie o mare importanță va avea cooperarea, atât la muncă, cât și în sfera relațiilor personale. Pentru a realiza ceea ce vă doriți, concentrați-vă pe comunicare și munca în echipă.

Chiar din primele zile ale lunii, treceți activ la treabă și nu amânați lucrurile până mai târziu. Pe la jumătatea lunii, productivitatea muncii va scădea și pot apărea dificultăți acolo unde, pare că, nu ar trebui să fie. În cazul în care simțiți că nu puteți soluționa de unul singur problemele cele mai dificile, cereți colegilor ajutorul. Totodată, astrele sfătuiesc să nu luați decizii pripite cu privire la investiții. Fiți atenți în călătoriile lungi și vigilenți, atunci când încheiați acorduri de colaborare.

Pe plan intim, Leii care își caută jumătatea vor avea parte de momente de întâlniri uimitoare, de tandrețe și plăcere. Reprezentanții semnului care sunt în cuplu vor duce inițial o viață măsurată și familiară fără griji. Dar deja de la mijlocul lunii decembrie vor începe să experimenteze o nevoie irezistibilă de pasiune și emoții. Și dacă nu vor găsi acest lucru la partener, ar putea începe a-l căuta în idilele de la locul de muncă.

FECIOARĂ

În decembrie nativul Fecioară ar trebui să apară mai des în public. Pe lângă vizitarea evenimentelor sociale sunt potrivite acțiuni mai puțin drastice. Va fi suficient să reamintiți vechilor prieteni despre dvs. sau să vă adunați împreună cu foștii colegi de școală.

În planul carierei, luna decembrie este propice exploatării forței de muncă, motivul fiind dorința de a vă dovedi dvs. înșivă de ce sunteți capabil. Cu toate acestea, încercați să vă abțineți de la laude, pentru că succesul dvs. poate provoca bârfe și gelozie. Dacă aveți propria afacere, nu planificați nicio rearanjare importantă sau întâlniri cu partenerii la finele lunii. Acesta este momentul pentru implementarea planurilor, când trebuie să fiți cât mai activ posibil.

În viața personală, nativii în cuplu ar trebui să-și reconsidere atitudinea față de partener în ceea ce privește micile momentele cotidiene. Fecioarele a căror inimă este încă liberă, se vor bucura de o întâlnire neașteptată cu un partener pe potrivă care va împărți aceleași interese.

BALANȚĂ

Cele mai importante lucruri în prima lună de iarnă se vor dovedi a fi respectarea regimului și liniștea sufletească. Lăsați deoparte chestiunile importante pentru viitor, aveți grijă de dvs.

Pe plan profesional, evaluați-vă în mod adecvat și nu refuzați ajutorul colegilor, în caz contrar riscați să vă împotmoliți în afaceri. A doua jumătate a lunii va fi productivă în toate sensurile. Datorită minții dvs. și a abilităților diplomatice bune, în această perioadă puteți rezolva cu ușurință o situație care ar pune în impas orice altă persoană.

În ce privește viața intimă, nativii semnului vor avea sentimente puternice față de partenerul lor. Un astfel de val de emoții vă va face să vă înconjurați partenerul cu o îngrijire și o atenție incredibilă. Și pentru a nu suprima persoana iubită cu pasiunea dvs., ar trebui să dozați acest sentiment înflăcărat. Reprezentanții liberi ai semnului au toate șansele de a construi noi relații în decembrie cu perspectiva dezvoltării pe termen lung.

SCORPION

În decembrie nativul Scorpion va avea multe întâlniri plăcute cu prietenii și rudele îndepărtate. Ultima lună a anului va deveni atât de reușită, încât deja la începutul lunii ianuarie, reprezentanții semnului vor avea o dorință sălbatică de acțiune și se vor cufunda în muncă.

În a doua jumătate a lunii, multe probleme care vă preocupă vor fi rezolvate într-un cadru neoficial. În cazul în care aveți o idee, atunci în atmosfera unei cafenele confortabile va fi întâmpinată cu mult mai mult entuziasm decât în ​​pereții unui studio. În plus, într-un cadru informal puteți întâlni o persoană care vă va influența pozitiv avansarea în carieră.

Pe plan personal, reprezentanții liberi ai semnului se pot aștepta la aventuri de dragoste, dar acestea nu vor aduce rezultatul dorit. Nativii aflați într-o relație vor simți pacea mult așteptată și vor putea să-și desfășoare activitatea. Cuplurile care doresc să aibă un copil ar trebui să-și încerce forțele în decembrie.

SĂGETĂTOR

Ultima lună a anului se va dovedi extrem de dinamică și va permite să realizați obiectivele la maximum. Aveți toate șansele să avansați în carieră, dar nu ar trebui să vă așteptați la randamente financiare aici și acum, va fi nevoie să lucrați pentru viitor. Cei care au propria afacere vor trebui să ia în considerare alternativele, mai ales că acestea se vor cere singure. Schimbați-vă programul, dacă vă aduce beneficii și concentrați-vă strict pe aspectul financiar al situației. Săgetătorii care au început deja să ducă un stil de viață sănătos, să respecte rutina zilnică, atunci tot ceea ce au atins va deveni un nou pas pentru următoarele realizări.

Pe plan intim, nativii liberi ai semnului  nu ar trebui să-și interzică pasiunile înflăcărate. Grăbindu-vă spre o nouă simpatie, veți scăpa de singurătate și veți întâlni noul an pur și simplu de neuitat. Săgetătorii care sunt în cuplu se vor gândi la unele schimbări. Posibil să fie o mutare a locului de trai, o trecere la o nouă etapă a relației sau planificarea unui copil.

CAPRICORN

În decembrie sunteți foarte energic și dacă mai devreme cedați ocazional lenei, acum veți lupta cu ea din toate puterile.

Pe plan profesional, dedicați-vă finalizării proiectelor curente, iar pentru noi întreprinderi rezervați a treia decadă a lunii. În ceea ce privește productivitatea, a doua jumătate a lunii va fi cea mai de succes. Tot ceea ce ați planificat va fi finalizat eficient și la timp. La sfârșitul lunii, va apărea o șansă norocoasă, care va juca un rol important în viața dvs. – puteți investi în afacerea dvs., în imobiliare, puteți face achiziții serioase.

La capitolul dragoste, reprezentanții liberi ai semnului vor avea parte de cunoștințe interesante, iar Capricornii de familie, se vor ocupa de casă luna aceasta. Astrele recomandă să mergeți cu întreaga familie într-o călătorie scurtă, acest lucru va ajuta la consolidarea relațiilor și stabilirea armoniei în familie.

VĂRSĂTOR

În decembrie sunteți în măsură să realizați puterea propriilor dorințe, dacă acestea sunt corect formulate pentru Univers. Cu cât obiectivul este stabilit mai exact, cu atât sunt mai mari șansele de a-l atinge.

În planul carierei, decembrie este un moment excelent pentru a vă face un nume. Simțiți-vă liber să vă prezentați realizările. Auto-promovarea vă va aduce dividente. Reprezentanții semnului care lucrează în birou pot avea în mod neașteptat posibilitatea de a urca pe scara carierei. Cei care dețin afaceri este important să-și păstreze planurile în secret cât mai mult timp posibil față de cei care ar putea să le aducă prejudicii. Ultima decadă a lunii este un moment minunat pentru a cuceri noi piețe, așa că mergeți mai departe, dar nu vă grăbiți.

În ceea ce privește viața intimă, nativii liberi ai semnului pot fermeca pe cineva dintre cei cu care au aceleași credințe. Vărsătorii de familie trebuie să facă schimbări pozitive în relațiile lor. Discutați cu jumătatea dvs. despre dificultățile cu care vă confruntați și subliniați modalități de a le depăși.

PEȘTI

Ultima lună a anului este o perioadă bună pentru a rezolva problemele cotidiene și financiare. Încercați în acest moment să transpuneți toate dorințele în realitate. Dacă veți soluționa totul până la sfârșitul anului, situația dvs. în noul an se va îmbunătăți.

Pe plan profesional, decembrie va deschide perspective tentante. La locul de muncă veți înțelege ce anume vă va ajuta să urcați pe scara ierarhică, iar deținătorii de afaceri vor vedea noi oportunități de a-și dezvolta afacerea. La sfârșitul lunii vă așteaptă o comunicare plăcută, care va avea un impact pozitiv asupra stării de spirit.

La capitolul dragoste, Peștii liberi vor atrage atenția sexului opus și admiratori vor fi mai mult decât suficienți. Acționați atent, dacă veți face totul bine, finalul anului cu siguranță nu-l veți uita. Nativii de familie vor putea consolida căminul conjugal cu ajutorul unor ieșiri comune cu partenerul și alte activități recreative.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Citește și: Horoscopul lunar cu astrologul Sergiu Iordachi: „Decembrie marchează 10 evenimente astrologice”. Cum ne vor afecta acestea