Revista EA.md împlinește, pe 10 octombrie 2020, 10 ani de activitate. Urmând tendințele virale pe internet și, în imposibilitate de a organiza ceva cu cititorii noștri, ne-am zis să te provocăm. #10yearschallenge este hashtag-ul care îți propunem să însoțească o imagine recentă și una de acum 10 ani, dar și o scurtă povestire despre cum te-ai schimbat în acești ani, ce ai pierdut și ce ai câștigat, ce lecții ți-a lăsat acest deceniu.

S-a lăsat provocată și ne-a răspuns cu drag nutriționista, antreprenoarea și fondatoarea Detox Delivery, Corina Dascălu

Ce făceam acum 10 ani?

„Hoinăream prin Barcelona la concertul Shakirei – a fost o vacanta minunata, un cadou de ziua mea, cu atâtea întâmplări frumoase și deosebite. Îmi amintesc cu drag de ele. Aveam 22 de ani, dar, se pare ca timpul a trecut extrem frumos prin viata mea si la 32 sunt mămica unui băiețel de 2 ani și o afacere pe care o conduc cu multă pasiune de aproape 6 ani – Detox Delivery”, ne spune cu nostalgie și mândrie, în același timp, Corina Dascălu.

Reper pentru viitor

„Mă simt bine, chiar foarte bine: am crescut, m-am autodepășit, am căzut și m-am ridicat. Acum pot spune că sunt într-o perioadă agitată, dar în sensul bun al cuvântului, de care mă bucur mult. Trăiesc la maxim viața aici și acum pentru că nu știu ce îmi rezervă viitorul și vreau sa ofer tot ce cred că pot oferi oamenilor de aici, de acasă”, ne mai mărturisește Corina Dascălu.

„La mulți ani Echipei EA.md, zece întâmplări ciudate și-o minune, te-au adus pe lume ❤”, ne-a transmis Corina.

Mulțumim din suflet!

Vezi și: #10yearschallenge cu Viorica Lupu: „Am trăit momente extrem de grele, dar au fost și clipe de fericire și împlinire maximă”