Aerobic Fitness International Movement este un concept creat pentru dezvoltarea, familiarizarea și promovarea fitnessului, dar și în scopul prezentării celor mai noi tendințe din domeniu. Fie că ești specialist sau pasionat de lumea sportului, acest proiect despre sport și antrenori personali este gândit special pentru tine.

Doar o dată pe an ai oportunitatea să participi în Moldova la un eveniment de asemenea amploare. Pe durata convenției vei învăța cele mai moderne și faimoase tipuri de antrenament, vei fura din arta meseriei de la specialiști internaționali, vei face schimb de experință, vei lega prietenii și colaborări cu alți entuziaști de fitness și nutriție.

Informează-te despre program și rezervează-și un loc accesând www.afim.abcfitness.md

AFIM te lasă nu doar informat, dar și premiat! Școala de fitness și nutriție ABC Fitness School Moldova, organizatorul proiectului, pregătește tombole spectaculoase în cadrul cărora vei avea posibilitatea să beneficiezi gratuit de cursuri recunoscute la nivel internațional:

  • Curs de fitness în valoare de 350 euro
  • Curs de tehnician nutriționist în valoare de 550 euro
  • Reduceri substanțiale la cursurile de formare prestate de ABC Fitness School

Pe lângă acestea poți câștiga accesorii necesare sculptării unui corp frumos și bine tonifiat:

Echipamente sportive TRX. Acestea au devenit un must-have pentru sportivii de performanţă. Un avantaj foarte mare al echipamentului este faptul că îl poţi lua cu tine oriunde și oricând.  Antrenamentele cu TRX integrează ultimele cercetări în domeniu cu cele mai bune practici militare, mişcări din pregătirea sportivilor de performanţă şi tehnici de recuperare fizică. Clasele de Suspension Training sunt destinate dezvoltării forţei, a echilibrului, a flexibilităţii şi a rezistenţei.

Mingi de FitBall. Mingea de fitball este un adevarat miracol elvetian. Este considerată un stimulator universal al mușchilor ce oferă șansa de a face remedieri în scopul menținerii sanătății tale, mai ales cei cu un stil de viață sedentar. Datorită acesteia sunt puse în mișcare aproape toate grupele de mușchi, ajută la scăderea în greutate, întărește sistemul respirator și cardiovascular, vindecă stresul, depresia, anxietatea și apatia; calmează toate durerile de spate și de la nivelul coloanei vertebrale.

Elastice. Este un echipament fitness cu multiple întrebuințări. Poate fi folosit nu numai pentru exerciții de tonifiere ci și pentru stretching. Datorită greutății reduse și volumului mic, banda elastică este ușor de transportat și poate fi folosită atât acasă cât și la sala de fitness. Benzile elastice sunt recomandate pentru exerciții de întărire și întindere a mușchilor brațelor, picioarelor și pectoralilor.

Surprize și cadouri vor veni și din partea partenerilor evenimentului: Elena Ozun – studio de fitness și nutriție, Adler Medical, Betty Ice, Bitonic- suplimente alimentare. Pregătirile pentru AFIM sunt pe ultima sută de metri.

Informează-te despre program și rezervează-și un loc accesând www.afim.abcfitness.md

Distribuie articolul: