Ați văzut și voi diverse maratoane de slăbire pe social media, nu? Păi iată, în timp ce mulți antrenori le vând pentru anumite sume de bani sau le oferă în schimbul procurării unor produse, Marius Țîgănescu a realizat un program de antrenamente ce durează trei săptămâni. Surpriza este că Marius oferă acest program absolut gratuit, fără niciun fel de barter. 

Despre Marius deja v-am povestit aici, sau aici. Student la Academia de Studii Economice din București, Marius reușește să dedice mult timp sportului care este o parte din viața lui. Aproximativ doi ani în urmă, el a devenit antrenor cu acte în regulă. În prezent, ajută mulți oameni să obțină forma pe care și-o doresc de mult timp.

În domeniu, Marius este deja de 4-5 ani, a învățat totul singur, a parcurs acest drum individual și cunoaște cât de complicate sunt începuturile. Acum, pentru a-i ajuta pe ceilalți, el a realizat un program de antrenamente. Acesta este axat pe antrenamentele la sala de forță și este potrivit atât pentru începători, cât și pentru intermediari. „Îl ofer gratis pentru că este ceva ce căutăm cu toții la început, un sistem care trebuie urmărit, dar noi nu cunoaștem de unde să-l luăm. Mai ales că își face rezultatele”, a spus Marius.

În caz că vă întrebați dacă programul este destinat doar pentru genul masculin, atunci nu. Marius a avut grijă ca exercițiile să fie realizate și de către fete, iar la corectitudinea în realizarea lor, de asemenea s-a gândit și a oferit detalii la fiecare exercițiu în parte. Antrenamentele au o frecvență de trei ori pe săptămână, iar un antrenament NU trebuie să dureze mai mult decât o oră și un pic.

Pentru a obține acest program, trebuie doar să-l contactați pe Marius. Apropo, el a mai menționat și faptul că dacă cineva are nevoie de ajutor, poate explicații adăugătoare, atunci va fi ghidat cu ușurință pe tot parcursul programului.

Foto: Arhiva personală