Se știe deja că motivația nu este suficientă (deși e obligatorie) pentru cei care își doresc să piardă din kilogramele în plus, iar experiențele reale sunt cele mai utile. Dacă aveți problematică zona coapselor și a posteriorului, urmați recomandările acestei fitness bloggerițe care și-a transformat radical forma fizică prin sport și o nutriție corectă.

Sfaturile de mai jos aparțin unei fitness bloggerițe din Germania, recunoscute pe Instagram pentru contul Nessa’s Fitness Sphere, care se apropie de 300 de mii de followeri. Acest cont este o adevărată enciclopedie pentru cei care își doresc să își schimbe viața prin sport și alimentație echilibrată.

Femeilor care vor să scape de celulită, Nessa le recomandă un aport caloric de 2000 de kcal în fiecare zi, combinat cu ridicare de greutăți & antrenamente cardio și o hidratare foarte bună:

Cu ceva timp în urmă, când am postat primul colaj cu transformarea mea, cineva a comentat că este o editare în Photoshop și că nu este posibil să scapi de celulită în asemenea proporții. Acum pot zice că DA, este posibil și nu aveți nevoie e Photoshop pentru asta!

Tot de ce aveți nevoie este dedicația, munca grea și răbdarea. Celulita mea a fost unul dintre motivele care m-a împins spre această transformare.

Întâi de toate, depuneți efort, transpirați, înscrieți-vă la sala de sport sau găsiți-vă un program de fitness pe care să îl puteți urma acasă. CHEIA este să o faceți în mod reulat. Dacă veți fi consecvente, în scurt timp veți vedea și primele rezultate.

În continuare, trebuie să vă schimbați regimul alimentar. Mâncați SĂNĂTOS, limitați-vă consumul de zahăr și faceți alegeri înțelepte chiar și atunci când ieșiți undeva cu prietenii. Nimeni nu vorbește despre alimentație 100% sănătoasă, dar cu cât mai bine veți mânca, cu atât mai rapid vor veni și rezultatele.

Și nu uitați de hidratare! Consumați cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi. Hidratarea este foarte importantă!

Dacă veți urma aceste 3 sfaturi, veți vedea progresul, iar aspectul pielii voastre se va schimba mai devreme decât credeți. Odată ce observați rezultatele, deveniți dependente! Și nu credeți în creme magice, echipamente-minune sau pilule”, spune Nessa.

Foto: instagram.com/nessasphere

Distribuie articolul: