Fericirea vieții tale depinde de calitatea gândurilor tale. Mintea este, într-adevăr, un teren de luptă al gândurilor. Este locul unde se desfășoară cel mai mare conflict. Acolo, jumătate din haosul despre care crezi că este real nu s-a întâmplat niciodată. Însă dacă permiți acestor gânduri să trăiască în mintea ta, ele vor reuși să îți fure pacea, bucuria și, în cele din urmă, fericirea.

Acest mic ritual ajută la reducerea stresului și a haosului din viață ta, amintindu-ți să rămâi o persoană simplă, pașnică și fericită:

1. Fericirea nu începe cu o relație, o vacanță, un loc de muncă sau bani. Începe cu gândirea ta și cu ceea ce îți spui azi.

2. Oferă-ți spațiu pentru a îți ascultă propria voce-sufletul tău. Prea mulți oameni ascultă zgomotul lumii și se pierd în mulțime.

3. De multe ori trebuie să spui NU lucrurilor bune pentru a putea spune DA lucrurilor importante. Nu poți face totul. Respiră adânc. Și alege cu înțelepciune.

4. Dacă ai o pasiune, fă ceva pentru asta în fiecare zi. Puțin câte puțin. Așa se împlinesc visurile, muncind pentru ele.

5. Nu știi exact ce îți va aduce viitorul. Așadar, cel mai bun pariu pentru a trăi este să folosești cât mai bine prezentul.

6. Uneori îți petreci timpul așteptând drumul ideal pe care să mergi. Însă niciodată nu îl vei găsi. Și asta pentru că drumurile sunt făcute pentru a le caută, nu pentru a le aștepta.

7. Acceptă că ești începătoare. Nimeni nu începe cu înțelepciune. Fă tot ce poți până când înveți. Odată ce știi mai bine, fă-o mai bine.

8. Multe persoane se simț nemulțumite gândindu-se că este imposibil să accepte viață fix așa cum este ea.

9. Unul dintre cele mai pline de satisfacții și importante momente din viață sunt acelea în care în sfârșit găsești puterea de a renunță la ceea ce nu poate fi schimbat.

10. Nu poți controla ce se întâmplă în viață, însă poți controla modul în care reacționezi la lucrurile care se întâmplă. Răspunsul tău este cea mai mare putere a ta.

SURSA

Distribuie articolul: